Enduro napisał(a):nie musi przy tym chodzic silnik, bo niby po co?

Chodzi o moment zapalenia się lampki a nie czynność spuszczania wody
www.mazdaspeed.pl
Enduro napisał(a):nie musi przy tym chodzic silnik, bo niby po co?
deviar napisał(a): co to jest SCV?
prosze o rady...
pzdr,
deviar napisał(a):czyli jeśli padnie całkowicie... nie ma szans na odpalenie...
Zawór regulujacy cisnienie na szynie paliwowej ( Rail )deviar napisał(a):co to jest SCV
Szostki nie maja pompy wtryskowejEnduro napisał(a):pomie wtryskowej
Jaksa napisał(a):Zawór regulujacy cisnienie na szynie paliwowej ( Rail )deviar napisał(a):1.co to jest SCVSzostki nie maja pompy wtryskowejEnduro napisał(a):2. pompie wtryskowej![]()
to nie DiTD ....
Listwa jest obok , scv jest w pompie wys. cisnieniaEnduro napisał(a):to bezpsrednio na listwie C-R jest ten zawor...
Wiem wiemEnduro napisał(a):. chodzi mi tu o pompe wysokiego cisnienia
Jaksa napisał(a):Zawór regulujacy cisnienie na szynie paliwowej ( Rail )deviar napisał(a):co to jest SCV
....
Bartek_ napisał(a):zamraznięte paliwo w przewodach
Bartek_ napisał(a):witam
mam podobny problem. To jakaś plaga tej zimy jak czytam.
Moje auto niestety musiałem zostawic 0.5km od domu. Kompletnie odmówiło współpracy. Kupiłem nowy filtr i skydd'a, ale bez odwilży chyba nie dam rady nic zrobic => zamraznięte paliwo w przewodach. Niestety nie mam dostępu do garażu.
Życzcie mi szczęścia.
pozdrawiam Wszystkich
Bartek
Bartek_ napisał(a):1.czy po wyjęciu filtra paliwa wystarczy zatkac rurki śrubkami?
2.czy po wyjęciu SCV trzeba coś gdzieś zatkac?
3.czy wystarczy po prostu zdemontowac?
pzdr. Bartek
Nie.Enduro napisał(a):ale to nie jest SCV,
Jak maja pracowac silniki gdy dopiero dzisiaj na stacjach paliw pokazala sie zimowa ropa ( -25 st ) to co macie w zbiornikach blokuje filtr juz przy -8 . Podstawa to depresator , ja zalalem i smigamBartek_ napisał(a):To jakaś plaga tej zimy jak czytam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6