hoffman.auto.pl napisał(a):.. wymiana końcówki, uszczelnienie, wyregulowanie wtryskiwacza....
W CR
www.mazdaspeed.pl
hoffman.auto.pl napisał(a):Panowie istnieje jeszcze coś takiego jak regeneracja wtryskiwaczy..... wymiana końcówki, uszczelnienie, wyregulowanie wtryskiwacza....
hoffman.auto.pl napisał(a): wyregulowanie wtryskiwacza
hoffman.auto.pl napisał(a):wymiana końcówki
Dziękujemy za odpowiedz .hoffman.auto.pl napisał(a): co do naprawy CR Denso sprawa przedstawia się tak: Nie da się, nie ma części i to jest jedyny minus tego wszystkiego
Riki napisał(a): Denso przewiduje tylko WYMIANĘ
I chyba wszystko w temacieJaksa napisał(a):Od dawna wiadomo ze sie nie daje ( Denso nie przewiduje takiej operacji
hoffman.auto.pl napisał(a):duże grono ludzi szukając oszczędnosci kupuje używane wtryskiwacze po 400-500zł... na szrotach --> kasa wyrzucona w błoto.
lukaszp napisał(a): I ile powinien teoretycznie wytrzymać wtrysk (przebieg)
McSlavko napisał(a):lukaszp napisał(a): I ile powinien teoretycznie wytrzymać wtrysk (przebieg)
ile taki wtrysk powinien wytrzymac, .....ktoś wie na jaką żywotność Denso "wyceniło" swoje wtryskiwacze?
Ukman napisał(a):No racja wszystko jest zalezne od tego na jakim paliwie pracował silnik. Akurat w UK ropa nie jest taka zła jesli chodzi o stacje typu Tesco, esso itp ale ja zawsze tankuje BP ultimate . jestem 2 włascicielem . Moja amzda ma 150 tys km pozamiejskiego przebiegu. Mozna poznac po pedalachEnduro powiedzial zebym nie pedalował ale musiałem to napisac
no i kierownica
nie są nawet troche starte
ANDY999 napisał(a):odczytał mi to Jaksa, nie wiem czy to ten numer co wyżej, ale kontrilki te same, chyba że te kontrolki pokazują wiele błędów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6