Kolumna na zlot – Wielkopolska
Co do domków to myślę,że dobrze zrobić listę osób która jedzie na 100% i domki obok siebie zaklepać. A później się podzielimy kto z kim itd...no przecież dorośli jesteśmy
Chyba że trzeba już koniecznie wcześniej się decydować i podać nicki i kto z kim w domku...
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
ale ciężko tak zrobić aby w tym momencie na 100% wszyscy byli pewni że pojadą. zarząd z pewnością zacznie rozdzielać domki po wpłatach bo teraz to bez sensu by było. myślę zatem że nie ma co narzekać.
poza tym zarząd doskonale wie kto jest z WLKP
poza tym zarząd doskonale wie kto jest z WLKP
........... Gdyby babcia miała wąsy, to by była muszkieteremGruStyle napisał(a): Fasola za PR-a jak jechaliśmy na zlot ogarniał temat

-
Pawciu
No przecież chyba ludzie nie zaklepują domków numerkami skoro ich nie znamy ani też nie wydaje mi się że ktoś wyrywkowo zaklepuje jakiś domek w środku jak jedzie z jakiegoś regionu w 4 osoby
Nie widziałam też aby już był zrobiony jakiś przydział w wątku noclegowym
Ze spokojem tak jak mówi Kinki 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Panie i panowie to jest temat kolumny wlkp a wy o domkach i koszulkach
O domki się nie martwcie będę się starał tak żeby było dobrze.
Proszę aby rozmawiać tylko na temat kolumny wlkp

O domki się nie martwcie będę się starał tak żeby było dobrze.
Proszę aby rozmawiać tylko na temat kolumny wlkp
Uprzedzę Was, z domkami jest pewien problem. W każdym domku jest jedno łóżko podwójne, co skutkuje tym, że w każdym domku musi być jedna para (no chyba, że nie przeszkadza Wam, że dwóch kolesi będzie spało na podwójnym łóżku?). Weźcie to pod uwagę, że możecie mieć w tym wypadku w domku kogoś spoza regionu. Na chwilę obecną dwa domki 5 osobowe są już zajęte. Mam dwie grupki, gdzie trudno jest mi ich ulokować w 4 osobowym domku (łódź o ile pamiętam).
Jeżeli chodzi o zajęcie domków obok siebie, to teoretycznie nie ma problemu. Z tym, że nie znam na chwilę obecną rzeczywistych numerków tych domków, ani tym bardziej ich rozmieszczenia na terenie ośrodka. Postaram się to ustalić.
Jeżeli chcecie bym Was ładnie poukładał w nich, to musiałbym wiedzieć kto jest kto. Często wpisywaliście np Kinki + żona + os. tow
Proszę też pamiętać, że to jedna noc... a warunki mamy jakie mamy. Ilość zainteresowanych póki co przekracza możliwości noclegowe więc mam nadzieję, że ludzie będą wyrozumiali
Jeżeli chodzi o zajęcie domków obok siebie, to teoretycznie nie ma problemu. Z tym, że nie znam na chwilę obecną rzeczywistych numerków tych domków, ani tym bardziej ich rozmieszczenia na terenie ośrodka. Postaram się to ustalić.
Jeżeli chcecie bym Was ładnie poukładał w nich, to musiałbym wiedzieć kto jest kto. Często wpisywaliście np Kinki + żona + os. tow
Proszę też pamiętać, że to jedna noc... a warunki mamy jakie mamy. Ilość zainteresowanych póki co przekracza możliwości noclegowe więc mam nadzieję, że ludzie będą wyrozumiali
Temu dej coś osobnego zupełnie bo ta z + to koleżanka że zbiornikaloockas napisał(a): Często wpisywaliście np Kinki + żona + os. tow![]()

-
Pawciu
Weźcie pod uwagę, że sala/chata czy co tam jest na imprezę też nie jest z gumy. Jest dostosowana +/– do ilości noclegów jakie tam mamy.
Dogadałem się z Xed'em, że jak już się wyjaśni +/– kwestia noclegów (nadejdą wpłaty) to po prostu dam Wam x domków i się sami poukładacie w nich
Dogadałem się z Xed'em, że jak już się wyjaśni +/– kwestia noclegów (nadejdą wpłaty) to po prostu dam Wam x domków i się sami poukładacie w nich
kinki napisał(a):przecież tam nie ma sali tylko chata grillowa
sewa napisał(a):A nie ma ewentualnie jakiejś sali na sobotni wieczór?
ravo napisał(a):Co do pogody – to już prawie maj powinno być ciepło jak nie, będzie alternatywa
Chyba z tego co pisze ravo to w razie W chyba jednak coś jest.