Wojtek napisał(a):a fotorelacja z montazu w moim temacie o M2
tak Wojtek tylko nie zapominaj, ze w GJ modol nie znajduje sie z przodu tylko go na tylny slupek przeniesli
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):a fotorelacja z montazu w moim temacie o M2
akis789 napisał(a):Ja dziś zamówiłem Skypassion 2 MT i-eloop,z Red Soul ,beżową skórą +navi.
W cenie 120 tyś otrzymałem podświetlenie powitalne,listwy progowe z podświetleniem,bagażnik dachowy,mata ochronna z osłoną na zderzak,dywaniki welur,chlapacze przód i tył,i-poda.Najważniejsze -auto do odbioru już w Maju.
Sam już nie wiem czy było coś do ugrania .
zielony110 napisał(a):w GJ modol nie znajduje sie z przodu tylko go na tylny slupek przeniesli![]()
Marcinii napisał(a):Kolego jak zakupisz M6 to zobaczysz z ta maska ze nie ma się czym przejmowac
przemekost napisał(a):akis789 napisał(a):Ja dziś zamówiłem Skypassion 2 MT i-eloop,z Red Soul ,beżową skórą +navi.
W cenie 120 tyś otrzymałem podświetlenie powitalne,listwy progowe z podświetleniem,bagażnik dachowy,mata ochronna z osłoną na zderzak,dywaniki welur,chlapacze przód i tył,i-poda.Najważniejsze -auto do odbioru już w Maju.
Sam już nie wiem czy było coś do ugrania .
Tego i-poda dodają także do rocznika 2013? O tej promocji słyszałem ale myślałem, że dodają tylko do grudnia '12.
OLP napisał(a):Śmiem twierdzić, że wyzwolenie wycieraczki może być spowodowane nawet jakimś cieniem rzuconym przez drzewo....
zielony110 napisał(a):tak Wojtek tylko nie zapominaj, ze w GJ modol nie znajduje sie z przodu tylko go na tylny slupek przeniesli
OLP napisał(a):W tej chwili przełączyłem się na pracę przerywaną z regulowanym czasem i jest dużo lepiej. W Hondzie czujnik deszczu działa dużo lepiej.
discus napisał(a):Proszę – a w Japonii sterowanie nawigacji jest inne niż w Polsce – http://www.atenza.mazda.co.jp/grade/sed ... id=atzlnv2
OLP napisał(a):Podczas ostatnich opadów śniegu z deszczem ww czujnik rozczarował mnie
Gajdzin napisał(a):Jak ktoś zrobi wskaźnik pokazujący wszystkie 3 płyny ustrojowe, które się normalnie zużywają (paliwo, olej silnikowy i właśnie płyn do spryskiwaczy), to ja będę pierwszy, który go kupi i zainstaluje [...] Nb. nigdy nie miałem samochodu, który by ostrzegał przed kończącym się płynem do spryskiwaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6