Zapraszamy do dyskusji o zlocie ...
czy w razie opadów śniegu pługosolarka będzie dostępna? Mogę pomóc załatwić 
Wysłano za pomocą Tapatalk 2
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Czy będą koszulki zlotowe??
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Przewidujemy tylko sprzedaż ubrań klubowych – polo oraz bluz. Ostatnio zainteresowanie koszulkami było coraz mniejsze i dlatego postanowiłem, że okazjonalna partia koszulek będzie dostępna na mega zlocie. Będzie to partia wyższej jakości.
A jest szansa od razu zapisać się na koszulkę i mieć pewność że się kupi? Dla mnie to trochę nieodłączny element zlotu
chyba, że wyższa jakość oznacza jakąś potworną cenę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chyba, że wyższa jakość oznacza jakąś potworną cenę
Aaa, szlag, nie doczytałem
Szkoda
A naklejki zlotowe będą ?
edit.
Czy mamy się dopisywać do list w tematach ćwiartka, próba torowa, detailing, najładniejsza mazda?
Trochę to dublowanie informacji z formularzem zgłoszeniowym. Chyba, że czysto informacyjnie dla innych.
Szkoda
A naklejki zlotowe będą ?
edit.
Czy mamy się dopisywać do list w tematach ćwiartka, próba torowa, detailing, najładniejsza mazda?
Trochę to dublowanie informacji z formularzem zgłoszeniowym. Chyba, że czysto informacyjnie dla innych.
Co jakiś czas będziemy aktualizowali listę na podstawie nadsyłanych zgłoszeń. Proszę pamiętajcie, że formularz zgłoszenia jest najważniejszy. Jutro/pojutrze opublikujemy aktualny regulamin, żebyście wiedzieli w jakiej klasie startujecie, chociaż tutaj nic nie zmieni się w stosunku do roku poprzedniego. Stary regulamin jest tutaj: viewtopic.php?f=333&t=133002
the right man in the wrong place...
Poniewaz Karolina nie dostala urlopu na dzien zlotu i przyjedzie ok. godziny 15 to mam pytanie czy bedzie normalnie mogla wiechac na lotnisko o tej godzinie? Jezeli tak to jaka kwote mam przelac, 60zl+2x70zl=200zl czy plus 20 zl za to ze z kims wjade samochodem wczesniej?
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
ravo napisał(a):Co do Mako – przyjedzie autem Twoja żona ? czy tylko ktoś ją pod bramę podrzuci ?
Przyjedzie sama moja GF, a ja bym sie rano z kims zabral. Nie chodzi o te 20 zl doplaty tylko o to czy bedzie mogla wjechac
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
sewa napisał(a):Chyba, że ktoś prywatnie by się tego podjął? Byłbym chętny na taką koszulkę.
Myślę że nie tylko wy