jednak się nie zdecydowaliśmy. Wystarczy nam aktualnie 1 Xedos zalegający w warsztacie. Mimo wszystko pozostaje taki niesmak odpuszczonej okazji

www.mazdaspeed.pl
Hazu napisał(a):Przecież jeszcze niedawno miałeś lampy od anglika?
Czege napisał(a):ja dziś ze wspólnikiem rozważałem zakup i remont i odsprzedaż:)
jednak się nie zdecydowaliśmy. Wystarczy nam aktualnie 1 Xedos zalegający w warsztacie. Mimo wszystko pozostaje taki niesmak odpuszczonej okazji
radar88 napisał(a):przez radar88 » 2 minuty temu
Hazu napisał(a):Przecież jeszcze niedawno miałeś lampy od anglika?
Już dawno poszły za "dwie paki"
radar88 napisał(a):Niestety nie mam żadnej lampy, tak byśmy wrócili na 2 auta, a tak pozostaje laweta.
DamianSzatan666 napisał(a):Co myślicie na temat wstawienia drugiej soczewki w miejsce "długich"?? oraz oczywiście estetyczne ich wykończenie.
DamianSzatan666 napisał(a):Co myślicie na temat wstawienia drugiej soczewki w miejsce "długich"?? oraz oczywiście estetyczne ich wykończenie.
Czege napisał(a):osobiście nie widzę sensu
MazdaKF11 napisał(a):Dziś chce się zabrać do wymiany łóżysk rolek napinających paski wielorowkowe... Kto wie co trzeba rozkręcać a co nie ? trzeba odkręcać podstawe z całą rolką?
Czege napisał(a):MazdaKF11 napisał(a):Dziś chce się zabrać do wymiany łóżysk rolek napinających paski wielorowkowe... Kto wie co trzeba rozkręcać a co nie ? trzeba odkręcać podstawe z całą rolką?
wystarczy wykręcić nakrętki trzymające rolkę. Klucz bodajże 17. szybka robota
Lowiec napisał(a):Da się, do wymiany przesłona. O szczegóły pytaj Hazu.
DamianSzatan666 napisał(a):Mniej więcej po trasie mieszkam a lampy mam dwie
radar88 napisał(a):DamianSzatan666 napisał(a):Mniej więcej po trasie mieszkam a lampy mam dwie
Tak tylko nadal nie wiem czy mogę jechać takim samochodem który ma uszkodzony zderzak oraz błotnik. Nawet nie wiem czy lama by weszła w pas przedni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6