Uwagi do funkcjonowania forum
Z roznych komputrow, telefonu i tableta – wszedzie ok
To z powodu ,,przenosin" ditd, citd i Y6 są zamknięte? 
może się czepiam, ale drażni mnie, że każdy link zamieszczony na forum, muszę najpierw odpalać PPM i otwierać na nowej karcie, albowiem każde kliknięcie LPM w linki przenosi nas do adresu, a nie otwiera nowej karty. Nie chce opuszczać forum całkowicie, żeby przeczytać jakiś artykuł czy film czy wtf.
Myśleliście o tym może?
Myśleliście o tym może?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):Myśleliście o tym może?
Było już poruszane na forum to zagadnienie i z tego co pamiętam to nic z tego nie wynikło.
Proponuje otwierać linki środkowym przyciskiem myszy
bieski napisał(a):Proponuje otwierać linki środkowym przyciskiem myszyTakie szybkie rozwiązanie.
nawet sobie nie wyobrażasz, jak bardzo mi życie ułatwiłeś. Twoje konto z plusami za zasługi stale się powiększa
Ostatnio edytowano 16 mar 2013, 22:02 przez matthies, łącznie edytowano 1 raz
-
Moderator GJ
A gdzie się podział nowy podział? 
Reklamować można wszystko, co nie narusza regulaminu i nie szkodzi wizerunkowi klubu. Reklama w obrębie profilu jest darmowa. Nie ukrywam jednak, że planujemy wprowadzić odpłatność "kont komercyjnych". Trwają przymiarki do tego tematu.
Inna sprawą jest spamowanie i praktyki seo, które są tępione, niezależnie od tematyki.
Inna sprawą jest spamowanie i praktyki seo, które są tępione, niezależnie od tematyki.
the right man in the wrong place...
Witam, chciałbym zapytac co wy na to by np zdj ze spotów były widoczne tylko i wyłacznie dla klubowiczów, mnie osobiscie irytuje to ze byle kto sie zaloguje na MS moze ogladac mnie jak leże pijany xD jak wy sie na to zaopatrujecie?:P
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
moze wogóle jeszcze możliwość pisania zrobić tylko dla klubowiczów?
jak się ktoś wstydzi swoich zdjęć bo "leży pijany" , to trzeba było o tym myśleć wcześniej. Udostępnianie zdjęć to i tak wola udostępniającego i w dobrym smaku byłoby przede wszystkim jego pytanie czy może takie zdjęcia upowszechnić (wśród obecnych na zdjęciach). Ale taki pomysł z dostępnością tylko dla wybranych, to już bawienie się w szlachtę i plebs.
Ja czuję się w pełni klubowiczem, nie jest dla mnie istotne jakaś tabliczka czy status czy cokolwiek innego. Człowiek się liczy i tyle.
Dziękuję za odpowiedź, zatem uważam to za jawne oszukiwanie użytkowników. Jeżeli jest tak jak piszesz, to powinno to być napomknięte podczas logowania, że jeżeli jesteś tylko zwykłym forumowiczem to i tak to ukrywanie nic nie da. Jest to niezgodne z polityką prywatności, w przypadku gdy takiej informacji nie ma. Albo powinno być to w ogóle niedostępne z poziomu logowania, a np do włączenia w profilu.
wiem że się czepiam, za co przepraszam, ale chodzi mi tylko o przejrzystość tego co przejrzyste być powinno.
jak się ktoś wstydzi swoich zdjęć bo "leży pijany" , to trzeba było o tym myśleć wcześniej. Udostępnianie zdjęć to i tak wola udostępniającego i w dobrym smaku byłoby przede wszystkim jego pytanie czy może takie zdjęcia upowszechnić (wśród obecnych na zdjęciach). Ale taki pomysł z dostępnością tylko dla wybranych, to już bawienie się w szlachtę i plebs.
Ja czuję się w pełni klubowiczem, nie jest dla mnie istotne jakaś tabliczka czy status czy cokolwiek innego. Człowiek się liczy i tyle.
Koci@k napisał(a):To nie działa u forumowiczów ani kandydatów z tego co wiem. Tylko klubowicze mogą się ukryć w sesji.
Dziękuję za odpowiedź, zatem uważam to za jawne oszukiwanie użytkowników. Jeżeli jest tak jak piszesz, to powinno to być napomknięte podczas logowania, że jeżeli jesteś tylko zwykłym forumowiczem to i tak to ukrywanie nic nie da. Jest to niezgodne z polityką prywatności, w przypadku gdy takiej informacji nie ma. Albo powinno być to w ogóle niedostępne z poziomu logowania, a np do włączenia w profilu.
wiem że się czepiam, za co przepraszam, ale chodzi mi tylko o przejrzystość tego co przejrzyste być powinno.
-
Moderator GJ
matthies napisał(a):to już bawienie się w szlachtę i plebs
Nie o to nam chodzi
matthies napisał(a):Jeżeli jest tak jak piszesz,
No chyba tak jest bo nie raz próbowałam i nie mogę nic z tym zrobić...klubowicze mogą więc tak to chyba właśnie działa

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
matthies napisał(a):Udostępnianie zdjęć to i tak wola udostępniającego i w dobrym smaku byłoby przede wszystkim jego pytanie czy może takie zdjęcia upowszechnić
dokładnie