Kalendarz zlotowy klubu MazdaSpeed 2013
Wreszcie po ostatniej nieobecności trzeba obowiązkowo się w tym roku pojawić na obu. Terminy pasują, urlopy się załatwi i będzie git 
Kąkolewo to dla mnie za daleko w jedną str. mam ok 530km
A nad zalewem w Lublinie będę jakieś atrakcje? Czy wiadomo coś na ten temat? 
-
mazdzior83
aLechu napisał(a):pytaj w swoim regionie – Lukias pewnie coś organizować będziemazdzior83 napisał(a):A nad zalewem w Lublinie będę jakieś atrakcje? Czy wiadomo coś na ten temat?
Ok dzięki
-
mazdzior83
mazdzior83 napisał(a): A nad zalewem w Lublinie będę jakieś atrakcje? Czy wiadomo coś na ten temat?
W tym roku prawie każdy region zorganizuje imprezę w swojej okolicy, lub w połączeniu z sąsiadującym regionem
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
ja planuje w tym roku cztery
terminy wiec bede robil wszystko zeby byc 
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
Mam nadzieje, ze w tym roku uda sie zaliczyć Czaplinek 

tez byk chcioł wpaśc.. ale za daleko;/ .. kiedy cos na ślunsku? niywiym... Katowice.. Bielsko- Biala albo kaś.. hmm 

krolmacius1 napisał(a):A czy w województwie podkarpackim nic się nie zapowiada?
Jak będą zdeklarowani chętni min. 10-15 aut to da się zorganizować coś sensownego. Możemy zrobić 2 dniowy rajd górski coś na wzór tego:
plus wieczór integracyjny po rajdzie – kwestia inwencji pozostałych zainteresowanych i działamy

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Na Kąkolewo nie dam rady się załapać... końcówka inwestycji akurat w robocie...
Ale na Czaplinek już zarezerwowałem urlop w całym pionie zwierzchników w pracy. Kiedy zapisy? żonce udało się ustawić urlop na ten sam termin, więc poprosiłbym o namiary na hotel/ośrodek który zajmiemy, ten sam co w zeszłym roku? bo chcę tam z rodzinką wyskoczyć na dłużej przedłużając pobyt "zlotowy"
Ale na Czaplinek już zarezerwowałem urlop w całym pionie zwierzchników w pracy. Kiedy zapisy? żonce udało się ustawić urlop na ten sam termin, więc poprosiłbym o namiary na hotel/ośrodek który zajmiemy, ten sam co w zeszłym roku? bo chcę tam z rodzinką wyskoczyć na dłużej przedłużając pobyt "zlotowy"