Mazda 323F BA KL-ZE 95` Touring Kit A-Spec
Myślałem zeby tak zrobić zeby było delikatne przejscie jak miałem w Poprzedniej Maździe, i było okey.
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Obejrzałem te zdjęcia i na pierwszym tak dziwnie światło pada, albo aparat jakies wybrakowane piksele ma, bo drzwi wyglądają jakby były malowane
A ogólnie to świetnie sie prezentuje na tych letnich advanach, ori czy replika?
A ogólnie to świetnie sie prezentuje na tych letnich advanach, ori czy replika?
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
A znaczek mazdy z tyłu to gdzie? 

Dawidoski napisał(a):Ta folia na boczne przednie szyby ma wrócić
Reiss napisał(a):Niestety w wigilie 3 raz mi dowód zabrali za folie, jedyne wyjście to zedrzeć przy Milicji. Na Wiosnę chciałem je przydymic 2 przednie, oriętuje sie ktoś jaki koszt? Ciekawe czy w Pń kto to robi bo z tego co wiem to centrum Polski i Wawa. W najgorszym przypadku bedzie trzeba okleić
mówiłem Ci że przyciemnienie metodą piecową i tak jest u nas nielegalne jeśli szyba ma przepuszczalność mniejszą niż 70%
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wogóle ja nie wiem co Ciebie się tak czepiają. ja w ciągu 3 lat miałem tą Mazdą na pewno ponad 10 kontroli w samym Poznaniu i tylko raz zabrali mi dowód. poza tym co roku 4 razy nad morze i raz do roku w góry i nic
Lepiej musisz z nimi żyć

Piotr89 napisał(a):na tych letnich advanach, ori czy replika?
replika, ale z całą pewnością mogę polecić, u mnie jeździła chyba ze 2 lata prawie i mam nadzieję że u Wojtka też będzie się spisywać. Jest lekka i ładna jak na podróbkę i jej mega przyjazną cenę
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mozna myc mialem takie w moim pugu 407. jak ja robilem w 2009 to jedyne miejsce w europie ktore to robi to firma kolo zielonej gory. placilem chyba za cale auto 1400 albo 1500.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
rradek85
MariuS napisał(a):Wogóle ja nie wiem co Ciebie się tak czepiają. ja w ciągu 3 lat miałem tą Mazdą na pewno ponad 10 kontroli w samym Poznaniu i tylko raz zabrali mi dowód. poza tym co roku 4 razy nad morze i raz do roku w góry i nic![]()
Lepiej musisz z nimi żyćalbo mniej hardkorowo ich denerwować
Mario z tego co słyszałem, to niebiescy obecnie czepiają się tuningu, wiadomo to też zależy na kogo trafisz – widocznie miałem pecha. A nie ma co ukrywać ze auto jeździ praktycznie cały czas... może je zapamiętują xD Aczkolwiek, nie przy każdej kontroli czepiali się szyb. a Najwięcej raziło ich jak był śnieg czerń za bardzo dobijała xD spokojnie kompozycje kompromisową zastosuje hehe
W Pestce miałem przód 65% przepuszczalności, tył 50% a klapa 35% zle to nie wyglądało, aczkolwiek spodobała mi sie taka smoła na przodzie;)
Dopisano 2 mar 2013, 14:47:
Wiosna w Poznaniu zawitała dziś pełną para, niestety ja dla fanów auta mam złe wieści.
Ostatnie przymrozki skończyły sie dla Madzi tragicznie, gość wyjeżdżając z posesji nie patrzył w moją stronę odruchowo uciekłem na przeciwny pas, pozniej odbijając energicznie w prawo (auta jechały z przeciwka) postawiło mnie bokiem bez reakcji jakiego kolwiek wyprowadzenia poleciałem strona kierowcy na słup energetyczny. Szczęscie w nieszczęściu ze tylko praktycznie buda ucierpiała.
Na ta chwilę Malinka czeka na przeczep organów w siedzibie firmy Kolegi.
Dziekuję za pomoc kolegów, przyjaciół i wsparcie. Pozdrawiam
P.S. temat do zamknięcia.
Kolejne wartościowe auto z klubu w ostatnim czasie...
Jakaś zła passa ostatnio chyba trwa 

kamil_d91 napisał(a):Nie da rady budy uratowac?
Niestety buda nadaje się tylko na złom
Najważniejsze jest to że kierownik wyszedł z tego nawet bez zadrapania

Jutro wam pokaże zdj. obecnie szukam budy... aczkolwiek praca mnie wtym ogranicza niestaty. mam nadzieje ze uda sie zrobić to co było. Na pierwszy zlot na pewno nie zdążę;/
Ty się ciesz, że żyjesz. Na foto to tak nie wygląda strasznie, ale na żywo jest źle. Ale coż... Jakj dowiedziałem się o tym od siory to się przeraziłem, swoją drogą powinieneś dostać po uszach za to, że bałeś mi się przyznać od razu
No szkoda, ale najważniejsze że nikt nie ucierpiał poza autem. Bo mogło skończyć się tragicznie patrząc na infrastrukturę wokół. Dziś dopiero widziałem auto na żywca. Szkoda bo miał wlecieć kompresor
Ale teraz aby odbudować na innym nadwoziu i czekać na dalsze plany.
Trzymaj się i o ile przy Subaru skończę wcześniej to wspomogę
No szkoda, ale najważniejsze że nikt nie ucierpiał poza autem. Bo mogło skończyć się tragicznie patrząc na infrastrukturę wokół. Dziś dopiero widziałem auto na żywca. Szkoda bo miał wlecieć kompresor
Ale teraz aby odbudować na innym nadwoziu i czekać na dalsze plany.
Trzymaj się i o ile przy Subaru skończę wcześniej to wspomogę

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Przykra sprawa
Czekam na pożegnalną fotkę i zamykam
.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
cos czuje ze bedzie wykorzystana buda od czarnej wdowy capazo i w sumie byloby to najlepsze rozwiazanie
-
Pyton162

Yhh
szkoda jej 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT