Xenocyd napisał(a):Mulil i nie nadawał się do użytku z androidem huawei z programu testuj smartfona ;–)
Tak to była tragedia. Tego sie nie dało używać.
Bart0n napisał(a):Żadnej ściny, zmulenia
Chciałbym to zobaczyć. Możesz nagrać filmik jak odpalasz przeglądarkę stockową z jakimś flashem, następnie aparat, kalendarz i hmmm. jakiś film, muzyke, grę? Nie uwierzę, że andek nie zmuli się wykonując te zadania. Oczywiście bez killowania aplikacji. Andek sam ma zwolnić ram

Bart0n napisał(a):Niskobudżetowy tzn ile, 500 zł?
Byle nie miał procka poniżej 1Ghz i mniej jak 512MB ram. A takie chyba sie jeszcze zdarzają.
Xenocyd napisał(a):Imho nie każdy musi miec 4 rdzenie i ram liczony w gigabajtach w kieszeni, żeby android spełniał jego potrzeby
Nie mam zamiaru isć w kolejne rdzenie, żeby ten system zaczął działac. Imho nie ma prawie różnicy w działaniu ICS'a między tym co miałem w SGS (1GHz) a mam w Sensation (2x 1,2Ghz). Na obu telefonach system potrafił złapać laga w sytuacjach, w których nie powinien, bo nie o zasoby chodziło. Kolega w pracy ma SGS3 i ehm... chyba nie tędy droga by mnożyć rdzenie

Dla mnie ten system traci z dnia na dzień coraz więcej i z niecierpliwością czekam na rozwój Windows Phone i spadek cen ajfona

I to mówi były fanatyk androida. Używam tego systemu od 3 lat (miałem 4 słuchawki z androidem). Jedynym ratunkiem dla wydajności androida są custom romy, ale ostatnio coraz mniej chce mi się w to bawić. Chciałbym by sprzet wyciągnięty z pudełka, od razu działał

Dlatego jeżeli Grzyb chce mieć święty spokój, to zdecydowanie odradzam taniego androida. Mimo, że żadnego z proponowanych nie widziałem na oczy.
Lukias. Advance to całkiem dobrze wyposażony telefon. Nie będzie źle. To nie jest niskobudżetówka o jakiej myślałem