bieski napisał(a):A jakby ktoś szukał samych dysz
Myślę, że nie ma problemu, czy to mają być same dysze czy zaworki lub jedno i drugie.
Nr katalogowy dysz od Hiluxa to: 85381-0K010, są one pakowane po jednej sztuce i nie występują jako lewe i prawe, są uniwersalne.
Teraz muszę wyjechać na kilka dni, ale pod koniec przyszłego tygodnia będę miał informację, co ile dokładnie będzie kosztować.
Dziś je przetestowałem w czasie jazdy, co prawda od szybkości 20 do 60 km/h i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jutro lecę do Kołobrzegu więc sprawdzę jak działają w trasie przy większych szybkościach, mam prawie 300 km do przejechania więc pewnie będzie nie raz okazja ich użyć

Witam
Jestem już po trasie 600km

co do spryskiwaczy to działają super, jest tylko jedno małe ale, od 140km/h do prawie 200 km/h wszystko skupia się na szybie od dołu, myślę że jest to normalne, bo na poprzednich też tak było. To były szybkości gdzie 8 strumieni trafiło w szybę

Spryski działają natychmiast po uruchomieniu, zasługa chyba zaworków ciśnieniowych, więc muszą one być też montowane.
Po teście stwierdzam, że się opłaca ta modyfikacja i można się cieszyć jak inni co też mają takie rozwiązanie zastosowane w swoich samochodach.
Pozdrawiam
ogien82