Czy zeby wymienic kierunkowskaz w zderzaku w mx3 to trzeba zderzak zdejmowac ?
Dzieki
Jak wymienić kierunkowskaz w zderzaku?
Strona 1 z 1
donwito napisał(a):a to starszych przyczepka była?
Nie, chodzi o to ze uderzylem typkowi w hak do przyczepy i tyle. Wie ktos moze przy okazji ile moze taki kierunek kosztowac ? Na allegro niema, ciekawe ile w ASO

tak jak pisal Donvito. jedna srubka. Nie kupisz tego w ASO, przynajmniej ja nie dostalem... Zapewniam Cie ze jest na allegro, widzisz np aukcje gdzie sprzedaje ktos czesci do mazdy –> dzwonisz i pytasz. Jak ktos ma rozbita mx3 to nie wystawi kazdego elementu na aukcji. Wydaje mi sie ze z 40-50 zl musisz liczyc, a swoja droga to dziwi mnie ze jedynie kierunek ucierpial? jak lakier ?
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(

Speed it's all I need
No tez widzialem ten caly komplet. Moze sie go zapytam. Lakier szczerze mowiac to niewiem bo tak jak pisalem, nie mialem czasu sie temu przygladac a starzy nic nie wiedza, wiec przy nich tez nie ogladalem 
No fajnie. Dzis rano odsniezajac furke zauwazylem ze to nie tylko kierunek ;( Mam dziure w zderzaku
Nie taka calkowita jak by ktos wycial otwor, raczej cos takiego jak nie do konca otwarta puszka
Co z tym zrobic ? Szpachel czy lepiej nowy zderzak ?
Co z tym zrobic ? Szpachel czy lepiej nowy zderzak ?

to zalezy ile masz $$$ ja bym zainwestowal w nowy zderzaczek, ale to kolo 3 stowek Cie wyniesie... jesli to tylko pekniecie i masz wszystkie plastiki to moze uda Ci sie uratowac zderzak... Nie widzialem zderzaka Twojego ale ja inwestowalbym w naprawe ale to tylko dlatego ze juz wymienialem raz zderzak i wiem ile problemow jest z nowym... pospawanie zderzaka szpachel i lakier w zaleznosci od wielkosci uszkodzenia albo caly zderzak albo mozna to wycieniowac... znam ziomka ktory robi lepiej punktowe lakierowanie niz niektorzy zawodowi lakiernicy caly element polakieruja. Na moje oko jesli zdecydujesz sie na naprawe zderzaka to wyniesie Cie to jakies 200-250 zl na gotowo, a nowy zderzak to bedzie 400-500 zl
Speed it's all I need
zapomnij o ASO
... a na allegro zderzaki chodza po 500-700 zl ale to zderzak + wzmocnienie i czesto jeszcze z kierunkami i halogenami... Jest jakis frajer ktory wystawil zderzak za 570 zl i jak sie nie myle aukcja jest juz od 3 miesiecy
... ja kupilem Zderzak ze wzmocnieniem za 350 zl, a Ty potrzebujesz jak mi sie wydaje jedynie sam plastik... a wiec powinienes znalezc w dobrym stanie za 250 zl gora... Pospawane tego zderzaczka to 50 zl no i pozostaje lakierek czyli to samo co przy nowym zderzaku ktory bys kupil ale 200 zl taniej. Pozdrawiam
Speed it's all I need

do moda... pisze w topicu bo nie wiem czy Logimen odebral wiadomosc na PW... jak odbierze to usun ten post i sorry za problemy...
Speed it's all I need
Strona 1 z 1