Achemenid napisał(a):shady miejsca tam jest naprawde sporo na namioty bo jak jest festiwal filmowy to do miasta przybywa okolo 10000 mlodych ludzi i wiekszosc pod namioty . Jest tam takze kilka parkingow na kilka set aut Ze wzgledu na miejsce i czas nie powino brakowac chetnach na sponsoring nawet tymi firmowymi upominkami ,Trzeba by zaklepac jeden spory pensjon na obrzezu miasteczka i wynegocjowac cene za calosc . (spora szansa bo koniec sezonu na duze upusty ) Na lotnisku super sprawa na impreze na jeden dzieni , ale trzeba sie liczyc ze sporo bedzie autami z daleka , Ludzie zmeczeni jazda , gdzie sie umyc , odpoczac przespac sie , a kobiety , dzieci , biezaca woda ,goracy posilek , herbata, kawa napoje to wszystko sa koszty i sprawy techniczne jak swiatlo biezaca woda , WC , w kazdam miasteczku jest to wszystko gotowe . Odpada mase spraw do zalatwiania . Jaki sponsor zechce byc na takiej impreze gdzie nie bedzie go widac na ulicy i latwiej takze o media, prase , radio czy TV . W miasteczku to tylko problem uzgodnienia i zawarcie umow co do miejsce czasu ,kosztow , i potrzeba tylko kilka osob do zorganizowania tego wszystkiego .
Ja bym to tak widzial to tylko moja propozycja :
18 sierpnia 2006 piatek
--------------------------------
Poczatek .
zjazd aut bylby w piatek czas obiadu
Po obiedzie to czas sponsorow , pokaz aut , konkursy , pokaz mody kobiecej . Dyskoteka , ognisko , czas na integracje .
19 sierpnia 2006 sobota .
-------------------------------
Sobota dla tych co chca sie scigac to byloby do dyspozycji od * do * lotnisko w Rykach ( czas przyblizony )
Pozostali zwiedzanie , konkursy na miejscu ,Janowiec , Kazimierz ,Wawalnica
Popoludnie dla wszystkich zawody i imprezy, czas sponsorow ,
Przejazd aut ( parada ) foto , film jak zalatwione zastano formalnosc by wjechac na rynek
Wieczorem i w nocy dyskoteka , integracja , ognisko , jakis wystep ,koncert , degustacje .
20 sierpnia 2006 niedziela
-------------------------------
Niedziela to pokazy , moze jakas wystawa , czas sponsorow ,
rozdzielenie nagrod i upominkow pamiatek .
W godzinach poobiadowych pozegnanie .
Zakoniczenie zlotu
ale ja jestem za przeciez sam pisalem zeby bylo w 2-och a kazimierz atrakcyjny:) a skoro sa miejsca na namioty to super:) Walus ma troche racji co do terminu, wczesniej by sie nie dalo??
jerry ostro tu zaczal, ale ma troche racji,
ZG fajnie by bylo blizej mnie-ja gorzow, ale tu chyba nikt by nie chcial?? choc mam pewne miejsce-plac gieldy samochodowej, obok zaraz hotel,obok dluugi pas 2psmowy asfaltu-nie do uzytku codziennego(fabryki faurecji) ale atrakcji tur. raczej malo