Nastawiam się na redukcję tej opony o Kamaza i ogólne wzmocnienie mięśni w górnej partii przed zakupem moto.
Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Ja to wstępnie planuje od poniedziałku do piątku, soboty wolne, w niedziele piłka. Jednak czas zweryfikuje
A czas to zależy od zmiany, więc każdy tydzień w innych godzinach będę 
Nastawiam się na redukcję tej opony o Kamaza i ogólne wzmocnienie mięśni w górnej partii przed zakupem moto.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
no ja juz powoli zacząłem chodzić o własnych siłach
więc tez zabieram się za siebie. ten tydzień się rozruszam a od następnego ruszam z programem, dobra dieta i alkohol w odstawkę. do wiosny chce zrobić super formę
a od marca może już będę mógł pływać

a od marca może już będę mógł pływać

-
2+2=5
Hehe dobre
, ale do redukcji devil dał na sam koniec obwód
Daje wycisk na sam koniec dobrze, ale jak on to powiedział, przed 3 tygodnie masz taryfę ulgową, później będziesz rzygał na samą myśl o siłowni 
-
2+2=5

-
2+2=5
Redukcje czas zaczac 
TRENING CARDIO 5X w tygodniu po 30 min rano na czczo +5razy silowy wieczorem
Obciete wszystkie zbedne smieci w diecie typu owoce,cukier bialy,cola itd... + obciete wegle jak ryz o 20% co tydzien bede ucinal jeszcze po 5% zobaczymy co wyjdzie
TRENING CARDIO 5X w tygodniu po 30 min rano na czczo +5razy silowy wieczorem
Obciete wszystkie zbedne smieci w diecie typu owoce,cukier bialy,cola itd... + obciete wegle jak ryz o 20% co tydzien bede ucinal jeszcze po 5% zobaczymy co wyjdzie
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
technika cwiczen adama mnie oniesmiela
ciekawe co w kolenym odcinku programu "biceps and triceps"

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
chlop ma cos nie tak z glowa i tyle
Jak tam pany treningi po swietach????
Ja lece teraz cardio 7x w tyg 30min rano na czczo + 30 min po treningu silowym fat powoli leci
Niewiem kto wymyslil redukcje bleeeee

Ja lece teraz cardio 7x w tyg 30min rano na czczo + 30 min po treningu silowym fat powoli leci
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):Jak tam pany treningi po swietach????
u mnie całkiem spoko, poczatek byl trudny po rozleniwieniu sie
karol napisał(a):chlop ma cos nie tak z glowa i tyle![]()
![]()
![]()
Jestem ciekaw Twojej sylwetki..... 60min łącznie to całkiem sporo tych aero.
Chyba całkiem niedawno karol gdzieś wrzucał swój wypad na jakiś angielski festyn samochodowy – poszukaj w profilu jego szóstki to może znajdziesz tą tak chcianą sylwetkę
Ja we środę pierwszy raz po miesiącu na L4. Zapalenie oskrzeli z powikłaniami + zapalenie płuc + dwa antybiotyki skutkowały tym, że zrobiłem klatkę (ostatnia seria 29 i myślałem, że mnie zabije
), biceps (10 mało mi rąk nie urwały
) i nie dając rady poszedłem na rowerek – 5 minut w żałosnym tempie i musiałem iść do szatni i siedziałem z 15 minut będąc bliski zemdlenia. Masakra tak się czułem. Miesiąc leżenia i antybiotyki zrobiły swoje.
Dzisiaj nauczony środowym doświadczeniem leciuteńko barki, tylko na rozruch, trochku tricepsa i na rowerku 10 minut. I czuje się elegancko.
W poniedziałek do roboty ale wiem, że najbliższe tygodnie na siłce będą męczące i frustrujące.
Ja we środę pierwszy raz po miesiącu na L4. Zapalenie oskrzeli z powikłaniami + zapalenie płuc + dwa antybiotyki skutkowały tym, że zrobiłem klatkę (ostatnia seria 29 i myślałem, że mnie zabije
Dzisiaj nauczony środowym doświadczeniem leciuteńko barki, tylko na rozruch, trochku tricepsa i na rowerku 10 minut. I czuje się elegancko.
W poniedziałek do roboty ale wiem, że najbliższe tygodnie na siłce będą męczące i frustrujące.
Magician napisał(a):Chyba całkiem niedawno karol gdzieś wrzucał swój wypad na jakiś angielski festyn samochodowy – poszukaj w profilu jego szóstki to może znajdziesz tą tak chcianą sylwetkę![]()
Ja we środę pierwszy raz po miesiącu na L4. Zapalenie oskrzeli z powikłaniami + zapalenie płuc + dwa antybiotyki skutkowały tym, że zrobiłem klatkę (ostatnia seria 29 i myślałem, że mnie zabije), biceps (10 mało mi rąk nie urwały
) i nie dając rady poszedłem na rowerek – 5 minut w żałosnym tempie i musiałem iść do szatni i siedziałem z 15 minut będąc bliski zemdlenia. Masakra tak się czułem. Miesiąc leżenia i antybiotyki zrobiły swoje.
nie przesadzaj z tymi ćwiczeniami. organizm po antybiotykach jest bardzo osłabiony, jak dobijesz go intensywnymi ćwiczeniami to kolejna choroba murowana. przede wszystkim musisz sie dobrze odzywiac. najlepiej by bylo gdybys po prostu delikatnie wracal do formy a nie ćwiczył do omdlenia