Co jecie dziś na obiad ?

Coś dla zabicia czasu – zjawiska śmieszne i ciekawe.

Postprzez Grzyby » 22 gru 2012, 19:20

gutek_wrb napisał(a):Ruskie

Witam w klubie :D
Obrazek
d.pa
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 3 paź 2004, 23:09
Posty: 17087 (111/178)
Skąd: KIELCE
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Radex » 31 gru 2012, 12:41

Oldskulowy ŻUR na dużym kawałku boczku wędzonego z tłuczonymi kartoflami <serduszka>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez siegu » 31 gru 2012, 15:19

Spaghetti. <jem>
Moderator
 
Od: 27 sie 2007, 18:08
Posty: 2121 (0/4)
Skąd: Osielsko / Bydgoszcz
Auto: RX8 HP
626 GF FS
Infiniti M37x
Mitsubishi Colt Cz3

Postprzez kinki » 31 gru 2012, 15:20

siegu napisał(a):Spaghetti

u mnie to samo będzie :D
Wladca ognia
Avatar użytkownika
Moderator Globalny
 
Od: 28 lis 2006, 23:08
Posty: 6089 (471/185)
Skąd: Poznań
Auto: A4

Postprzez Seraf » 31 gru 2012, 16:30

ja dziś robię pizze
Obrazek
Obrazek
aka "bez sensu"
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 13 kwi 2009, 00:28
Posty: 3537 (2/15)
Skąd: Białystok
Auto: rower miejski :D

Postprzez kinki » 31 gru 2012, 16:58

na koniec roku włoskie klimaty :P
jedynie Radzio się wyłamał :)
Wladca ognia
Avatar użytkownika
Moderator Globalny
 
Od: 28 lis 2006, 23:08
Posty: 6089 (471/185)
Skąd: Poznań
Auto: A4

Postprzez miro62 » 31 gru 2012, 17:09

Podsmażane naleśniki z mięskiem :D mała przekąska co by miejsca na wieczór zostawić <diabełek>
miro62
 

Postprzez Fasola » 5 sty 2013, 15:59

Pure z ziemniaków i marchewki, łopatka z rozmarynem, cytryna, cynamonem i imbirem oraz pikle z ogórków. Widać że żona dzisiaj w domu :D



@tapatalk@
Załączniki
uploadfromtaptalk1357394023409.jpg
Fasola
 

Postprzez enkai » 7 sty 2013, 01:50

Czyli zimowo (rozgrzewająco) i antymikrobowo. Polecam zieloną pastę curry jako dodatek do tego dania lub zamiennie dodatek kurkumy.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 19 maja 2010, 19:22
Posty: 359 (3/0)
Skąd: Crack
Auto: Мазда МПВ '2004 LW AJ 24V6 / Corolla EE111
LPGTECH 516 / czysta benzyna
NIKO300SMC+ / brak
Hana 2000 zielona / /brak

Postprzez Radex » 9 sty 2013, 13:55

szef kuchni poleca:
pieczony boczek z papryką, pieczarkami, cebulą i czosnkiem w przyprawach
gotowane ziemniaki z koperkiem, szczypiorkiem i pietruszką

Obrazek

wczoraj robiłem jeszcze pieczony karczek z czosnkiem z sosem teriyaki
do tego pieczarki z serem w sosie czosnkowym.
zarąbista sprawa :)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez charlota » 9 sty 2013, 16:34

Radex napisał(a):zarąbista sprawa :)


To na pewno a u mnie na szybko pierogi z kapustą i grzybami
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lut 2012, 13:15
Posty: 253
Skąd: Gdynia
Auto: em-iks-trzy

Postprzez mikissj » 9 sty 2013, 20:30

podziel sie :D
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 18 mar 2012, 02:34
Posty: 931 (0/2)
Skąd: Katowice
Auto: Była mazda 323c ba 1,3 1995
Peugeot 206 SW 1.1 2003
Fiat Tipo 1,6 120KM 2017

Postprzez Radex » 11 sty 2013, 14:49

Naleśniki ze szpinakiem, pieczarkami i serem w sosie śmietanowym. do tego sosik czosnkowy
w środku dodatkowo jak widać list świeżej sałaty
do tej pory ślinianki pracują <serduszka>

Obrazek
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez Koci@k » 11 sty 2013, 15:09

Łaaaaa ;P
Aśka
Avatar użytkownika
Koordynator ds. Klubowiczów
 
Od: 15 wrz 2011, 11:04
Posty: 5501 (436/229)
Skąd: Poznań
Auto: Grey Fūjin

Postprzez kinki » 11 sty 2013, 16:11

ale sam naleśnik jakiś taki dziwaczny ;P
Wladca ognia
Avatar użytkownika
Moderator Globalny
 
Od: 28 lis 2006, 23:08
Posty: 6089 (471/185)
Skąd: Poznań
Auto: A4

Postprzez Magician » 11 sty 2013, 16:22

Bo nie po to nasi przodkowie uganiali się za mięsem żebyśmy my teraz wcinali ciasto ze szpinakiem, selerem i liściem sałaty. A FU!
:P
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 29 lip 2011, 21:28
Posty: 789 (30/40)
Skąd: Białystok

Postprzez boczek86 » 11 sty 2013, 16:34

kurde radzio doprowadzasz mnie o zawrot glowy z twoim jedzeniem :P
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 26 wrz 2010, 12:12
Posty: 2321 (4/1)
Skąd: PUCK
Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition

viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0

Postprzez Radex » 11 sty 2013, 16:35

Masa musi być, to fakt. Ale taki dobrze przyrządzony naleśniczek ze szpinaczkiem jest palce lizać. sam kiedyś do tego podchodziłem sceptycznie.

ale żeby masa była to wieczorem będą cheesburgery z mięsem drobioym i podwójnym serem home-made :)

boczek a Ty przecież kucharz to też powinieneś sobie dogadzać :)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez boczek86 » 11 sty 2013, 17:30

szewc bez butow chodzi :P a kucharz glodny :P samemu to sie niechce gotowac :P raz na jakis czas cos wymysle innego a tak to lece standardami :P czyli niedziela rosol, poniedzialek pomidorowa :P schabowy, golabki, gulasz :P wiec kreatywnosci u mnie zero :P
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 26 wrz 2010, 12:12
Posty: 2321 (4/1)
Skąd: PUCK
Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition

viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0

Postprzez kinki » 11 sty 2013, 17:35

po prostu boczek tak gotuje że boi się to jeść ;) : <rotfl>
Wladca ognia
Avatar użytkownika
Moderator Globalny
 
Od: 28 lis 2006, 23:08
Posty: 6089 (471/185)
Skąd: Poznań
Auto: A4

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

Moderator

Moderatorzy Hyde Park