Ja spałem pod stół jak to przeczytałem

www.mazdaspeed.pl
bolo2610 napisał(a):Jak widac z wyborem nowego PRa jest jak z Fordem T.
może byc w kazdym kolorze pod warunkiem ze będzie czarny
czytam ten temat i dochodze do wniosku że aby kandydowac to
a)trzeba byc Fasolą
b)nie byc Xedem a już broń boże Kociakiem
c)byc samotnikiem (żeby ktos w domu czasem nie wszedł na konto i nie podpatrzył czegoś''top secret'')
d)bardzo ,ale to bardzo nie chcieć tej funkcji ,bo jak choc troszke sie jej chce(a o to przeciez chodzi-żeby sie chciało i miało zapał)to wtedy oznacza to ''parcie na szkło''
michalk napisał(a):Wszystkim (prócz Bola2610 który skwitował ten bajzel doskonale) dziękuję za zmarnowanie 10 minut mojego życia – a czasu tego już cofnąć nie można. Równie dobrze mogłem w tym czasie podrywać gorącą brunetkę na czat.wp.pl, oczywiście pokój "less".
GRU napisał(a):i to wszystko z WLKP![]()
![]()
![]()
tubus2125 napisał(a):panowie jak plame z siedzenia usunąć sprawa dość pilna bo sylwester sie zbliża
kamilspider napisał(a):Szczoteczka/gąbeczka, mydełko i trochę wody i szorujesz aż się zrobi piana, którą odkurzasz Można kupić jakiś środek do czyszczenia tapicerki. Zapytaj kobiety czy by się czasem wanisz do dywanów nie nadał?
tubus2125 napisał(a):wole sie nie pytać bo ona ma z tym nie wiele wspólnego
Krzemol1994 napisał(a):Żeby tylko kobieta forum nie czytała
Radex napisał(a):to o mnie:![]()
stachan napisał(a): To właśnie przez takich jak Ty .... nadal mamy wizy do Stanów...
Lowiec napisał(a):sa chyba tez takie gdzie są wszystkie H4 o ile sie nie myle?
Słabo czytałeś...czytaj jeszcze raz ale nie tylko ten wątek.
Na wyposażeniu w standardzie były jeszcze:
– nastrojowe światła mijania,
– funkcja koperfild w układzie olejowym silnika- funkcjonalność ekologiczna umożliwiająca pracę silnika na ciągle świeżym oleju bez jego uciążliwej wymiany,
– zbalansowane hamulce tylnej osi wraz z funkcją "burn brakes" hamulca ręcznego,
– medyczne ogrzewanie wnętrza pojazdu zabezpieczające pasażerów przez przegrzaniem,
To zaskakujące wyposażenie jest odkrywane przez użytkowników z biegiem lat...
Bimbak napisał(a):ja bym chciał z kolegą przyjechać motórami ... będę mógł wjechać na lotnisko?
loockas napisał(a):Ty nie masz kolegów. Nie możesz.
ravo napisał(a):Jak poważnie masz kolegów to nie ma problemu ale z przykrością informuję, że zniżek dla motocykli nie ma i nawet nie próbujcie płacić 1 groszówkami
bieski napisał(a):Elvii napisał(a):sexi ciuszki
Jakby były sexi ciuszki, walenie i penetracje to wot by był niepotrzebny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości