Jaksa napisał(a):Bo to bzdura , Denso dopiero pracuje nad tym tematem ale polacy sa sprytniejsi haha....
zawsze mozna oczyscic, namoczyc, przepolerowac...
pozdr.
E
www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a):Bo to bzdura , Denso dopiero pracuje nad tym tematem ale polacy sa sprytniejsi haha....
bieski napisał(a):Panowie jakie trzeba mieć wężyki żeby wykonać test przelewowy ?
adriano92 napisał(a):.. 3 wtrysk leje
..
adriano92 napisał(a):Wtrysku jeszcze nie wymieniałem, więc cały czas jest problem. Samochód normalnie jeździ, ma moc, odpala jak powinien.
Osypiuk napisał(a):...
Tylko nie daj sobie wcisnąć ciemnoty przy zakupie czy naprawie typu wtrysk po regeneracji, naprawie itdTe wtryski są nienaprawialne i nieregenerowane
Myślę że kolega Enduro potwierdzi co mówię.
Pozdrawiam, Adamos
Enduro napisał(a):i to bardzo mocno! abs. do wymianyadriano92 napisał(a):.. 3 wtrysk leje
..
pozdr. E
adriano92 napisał(a):... jedynymi objawami tego, że wtrysk jest do wymiany jest specyficzni dźwięk silnika przy maksymalnym przyspieszaniu ...
Osypiuk napisał(a):Tylko nie daj sobie wcisnąć ciemnoty przy zakupie czy naprawie typu wtrysk po regeneracji, naprawie itd
kingiru napisał(a):... Jak go zamontujesz to sprawdzisz testem przelewowym czy jest cos wart. ...
Enduro napisał(a):adriano92 napisał(a):.. 3 wtrysk leje
..
i to bardzo mocno! abs. do wymiany
pozdr.
E
Enduro napisał(a):im mnie przelew wtrysk, tym lepiej!
wg. mnie roznica jest w normie i wtryski sa okay.
ale moze wiesz czy zrobili tobie kalibracje 320 sek czy ten krotszy proces kalibrowania wykonali?
moze zreklamowac, bo to nic nie kosztuje i przypilnowac aby wykonali ja przy idealnej temp. silniktj. 67 stopni C. i w tej dluzszej opcji , bardziej precyzyjnej.
pozdr.E
lofiks napisał(a):to teraz pytanie czy 3 przelewaja a 1 jest ok?? ale jezeli tak to czemu 3 przelewaja identycznie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6