DamianSzatan666 napisał(a):czyli ni chu chu żeby się to udało... Szkodaa grill od 626 GW??
Czy tak ciężko zobaczyc jakiekolwiek zdjęcie 626 GW i zobaczyć, że to kompletnie nie pasuje, no chyba, że młotek i brzeszczot.
www.mazdaspeed.pl
DamianSzatan666 napisał(a):czyli ni chu chu żeby się to udało... Szkodaa grill od 626 GW??
Lowiec napisał(a):A tak naprawdę to najbardziej "żenujące" są widoki "rzez zderzak" na dole. Tam powinna być jakaś kratka. Opracuj jakiś prosty system do zrobienia na parkingu i będziesz mistrzem;)
drapieżny kociaczek napisał(a):Jutro będzie za dwie minuty
DamianSzatan666 napisał(a):Kamilu przeniosłeś cały mój post :/ I nie ma tego co o grillu napisałem :/ Więc jeszcze raz.
AGADAR napisał(a):Mam pytanko. Czy do alacantry było fabrycznie podgrzewanie foteli? I drugie. Czy dołożenie podgrzewania do alacantry to tylko fotele z matą, przyciski i wpięcie ich czy jakieś dodatkowe sterowniki itd.?
XED napisał(a):nie wiem czy podgrzewanie nie było tylko w skórzeja mam alcantarę i podgrzewania nie ma i nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6