marcinkosky napisał(a):bo wlasciciel Oliwii sie troche zaczal burzyc ze za malo zarobil , ze mialo byc ognisko i on kupil iles tam kilo kielby a ogniska nie bylo, i kulig tez mial byc wlasciciel wynajal traktor i kulig sie nie odbyl
Po pierwsze On sam rano powiedział że to niezbyt dobry pomysł i mam na to świadków a co do ogniska to ustalając ten fakt z nim zapytałem sie go co ewentualnie sie stanie jak bedziemy zmarźnieci i odechce sie nam ogniska na co właściciel mi powiedził ze nie ma problemu bo ma gdzie trzymac tą kiełbase a wrazie co odda ją spowrotem do hurtowni bo ma taką mozliwość.Dla mnie ten koleś to zwykły WIEJSKI DUPEK i nie ma zadnego szacunku dla klienta!!!Nie pamiętam zlotu w Rykach na którym ten Łoś nie robiłby problemu!!!Ostatnim razem naprzykład był problem bo zbyt wiele zamawialiście a teraz.......

Inną sprawą jest fakt iż buektóre deklaracjie na forum przyjazdu osób z noclegiem ostatniego dnia zostały odwołane(nie tyczy sie to osób które wpisując sie na liste zaznaczyły mi iż ich przyjazd stoi pod znakiem zapytania) to ostatni raz!Od następnego zlotu bedzie zupełnie inny system rezerwacji noclegu,a kasa którą wpłacicie nie bedzie Wam zwracana jeśli sie nie pojawicie!!!Niestety ale ja nie mam zamiaru świecić za Was oczami i mieć zjebany wieczór na zlocie zamiast dobrze sie bawić!!!
To tyle marudzenia
Dla mnie impreza była [tiiit] nie ma to jak drifcik przy 120

Też mielismy problem trzęsienia sie calego auta ale w Dęblinie trafiliśmy na myjnie i było już git!!!