Mazda 323f BA BP GT '95 -nowe fotki 32 str.
świężę fotki
pracę idą do przodu, jak widać 

ulala blok wymyty, części ori, normalnie przepych pełną gębą 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Nie boisz się zakladać elringa pod głowicę? Przecież te uszczelki wcale dobre nie są. Ja miałem w b6 a i tak się lekko pocił. Duża przebitka by była na ori? Pozatym super 
Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2
dałbym te 200zł, ale projekt weeda jest robiony też z wykorzystaniem tej uszczelki, a tam raczej trochę więcej mocy będzie, w carspedzie też ją polecili – nie warto bezsensownie wydawać kasy. przy wymianie uszczelki bardzo ważne są też planowania. zazwyczaj jak to się robi to planuje się tylko głowicę, bo do splanowania bloku wypadałoby go jednak wyjąć. ja mam planowane obie powierzchnie, więc będzie spoko 
elring jest git, ja obecnie też mam elringa. Wiadomo że OEM byłaby lepsza ale ta też da radę 

Insane Y60
Wyglądał jakby się w nim myszy zalęgły 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
dobry kocur i myszy nie ma 
szukam inspiracji na pomalowanie pokrywy zaworów?
na razie: takata green, lazurowy błękit, butelkowa zieleń, złoty, purpurowy, pomarańczowy, limonkowy. Opcja lazurowy błękit i limonka póki co wygrywa
szukam inspiracji na pomalowanie pokrywy zaworów?
na razie: takata green, lazurowy błękit, butelkowa zieleń, złoty, purpurowy, pomarańczowy, limonkowy. Opcja lazurowy błękit i limonka póki co wygrywa
Zrób w takata green detale typu mocowania silnika przedni pas i kilka innych drobnych uchwytów a bedzie bajka,zobaczysz
P.S ja maluję zawieszenie i fele w takata green,kolor zaje bisty
P.S ja maluję zawieszenie i fele w takata green,kolor zaje bisty
-
Lantis 89
hehe niezły rozstrzał kolorów masz 
Dawaj pokrywę w róż
a tak poważnie to do koloru Twojego auta niebieski powinien fajnie pasować.
Dawaj pokrywę w róż

Insane Y60
taki rozstrzał bo nie mam koncepcji. takata mi się podoba jako kolor, ale właśnie nie wiem jak to będzie wyglądać później, bo docelowo w tym kolorze mają być pokrywa, towhooki i felgi (inne
), reszta pod maską idzie w czerń
gdzie kiedyś widziałem zestawienie tego błękitu chyba nawet w mojej budzie (ten sam kolor) i wyglądało genialnie 
znalazłem:

znalazłem:

no i w takie coś bym poszedł, oczywiście pomijając obklejony błotnik 

Insane Y60
tekkenfan napisał(a): pomijając obklejony błotnik
dokładnie
kolor będzie RAL 5019 + lakier (połysk, utwardzenie itp). Wybrałem na bazie próbnika, zobaczymy co z tego będzie