tco_tm napisał(a):amra napisał:
[...]mierzył ciśnienie oleju i podobno było tak, że nawet podczas mrugania kontrolki na wolnych obrotach, ciśnienie było absolutnie prawidłowe...
mój wniosek był taki czujnik do D... ale nie doczekałem się od amry odpowiedzi czy został on wymieniony na nowy tudzież inny sprawny.
tco_tm napisał(a):..Moze mam niepelne spojrzenie na sytuacje, ale newbie nigdy nie mowil o pieniadzach!? Co wiecej mysle, ze wielokrotnie pomogl w sytuacjach, ktore znacznie przerastaly ogolnodostepna wiedze na tym forum, nie robiac przy tym szumnej reklamy... ysz
Ja uważam ze w przypadku newbiego nie chodzi o to co mówi tylko jak mówi
sołtys napisał:
Zamiast najeżdzac na gościa może byś wreszcie coś ciekawego powiedział na temat twoich podejżeń
powiedziałem co bym zalecił, ale ty widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem --- obelga o wtórnym analfabetyźmie.
sołtys napisał:
Już kilka razy widziałem twoje odpowiedzi w różnych tematach, i albo nic nie wnoszą albo są totalnie ogólnikowe
bredzisz ---- nic nie wnosi do tematu a tylko obraża
teraz wysil się i pomyśl co będzie jeśli panewki zaznaczone..... kolejna insynuacja na temat intelektu .
Dopiero po kilku zjebkach newbie ton wypowiedzi newbiego zmienił się na bardziej przychylny.
Może poprostu newbie ma specyficzny styl bycia i wypowiedzi ale raczej mu to w zyciu nie pomaga
Proponuje stwoży słownik polsko-newbiański
bredzisz-------uważam że nie masz racji
nie umiesz czytać ze zrozumieniem---------przeczytaj dokładnie moje wcześniej wypowiedzi
teraz wysil się i pomyś------- przeanalizuj ten schemat i powiedz
powiedziane jest to samo ale ni obraża nikogo.
A wracając do tematu czekam na odpowiedz czy czujnik ciśnienia został wymieniony??