tarantura13 napisał(a):te glosniejsze odglosy ustaja przy wcisnieciu pedalu sprzegla, po puszczeniu powracaja
jeszcze jakbys uzupelnil swoj profil... bo moze napisales o maluchu, albo o skodzie?
www.mazdaspeed.pl
tarantura13 napisał(a):te glosniejsze odglosy ustaja przy wcisnieciu pedalu sprzegla, po puszczeniu powracaja
mikolaj napisał(a):Ja mam pytanko o podobnej tematyce,
w czasie wciśniętego sprzęgła, podczas postoju, z jego okolicy słyszę piszczenie,
a przy wciskaniu sprzęgła podczas jazdy czuję i słyszę drgania spod lewej stopy (drrrrrr) ...
Sprzęgło mam Exedy, ma rok, więc nówka...
2M ?
Gnat80 napisał(a):...Może zapowietrzone jest gdzieś?..
67igor1 napisał(a):...
ps. a moze od razu wymienisz plyn hamulcowy? i tak to prawie ta sama robota
Enduro napisał(a):jankes99 napisał(a):mikolaj napisał(a):Ja mam pytanko o podobnej tematyce,
w czasie wciśniętego sprzęgła, podczas postoju, z jego okolicy słyszę piszczenie,
a przy wciskaniu sprzęgła podczas jazdy czuję i słyszę drgania spod lewej stopy (drrrrrr) ...
2M ?
Dokładnie mam to samo, 2M wymieniona jakies 20 000 km temu, ja podejrzewam ze to jakies łożyskoalbo taki urok tego modelu
czy w waszych przypadkach wymiana 2M nastąpiła w wyniku dużych wibracji poprzedniego, wyeksplatowanego 2M ?!
E.
Enduro napisał(a):jankes99 napisał(a):mikolaj napisał(a):Ja mam pytanko o podobnej tematyce,
2M ?
Dokładnie mam to samo, 2M wymieniona jakies 20 000 km temu, ja podejrzewam ze to jakies łożyskoalbo taki urok tego modelu
czy w waszych przypadkach wymiana 2M nastąpiła w wyniku dużych wibracji poprzedniego, wyeksplatowanego 2M ?!
E.
bieski napisał(a):jankes99 napisał(a): on wymieniał je 20 000 km temu
Wymieniał czy regenerował. Bo jeśli te drugie, to problemem dalej jest 2M
bieski napisał(a):jankes99 napisał(a): on wymieniał je 20 000 km temu
Wymieniał czy regenerował. Bo jeśli te drugie, to problemem dalej jest 2M
chodzi o to ze jak sie stoi na swiatlach to co jest korzystniejsze da 2M itp?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6