Capazo napisał(a):Ostatnio nawet panweke

www.mazdaspeed.pl
radekkm napisał(a):robia helikalna do g-seri,mysle ze zrobia z platkami,ja za swoja cla nie placilem
onyx napisał(a):Bierz Kaaz'aZnajomy w mocnym EP3 sobie chwali
Capazo napisał(a):onyx napisał(a):Bierz Kaaz'aZnajomy w mocnym EP3 sobie chwali
A jak to wyglada z przesyłka z USA, jak to jest liczone? Czy jezeli ktos mi kupi w stanach i jemu to przysla, a on wysle mi to jako gift, nie płace wtedy podatku, cła itd. Nigdy nie kupowałem, ze wsi jestem, rowera sie boje wiec
bieski napisał(a):Pewnie że się daJa mogę tylko potwierdzić
Capazo napisał(a):Mazda 3 or MX3 G35M Gearbox.
radekkm napisał(a):wedlug katalogu kaaz dyfer jest taki sam,moga roznic sie kolem zebatym,ale to nie ma znaczenia bo kolo montujesz ze starego dyfra
onyx napisał(a):Pamiętaj, że w UC nie masz do czynienia z głupkami. Jeśli będą mieli przeczucie co do Twojej paczki i ją otworzą – bo mają do tego prawo, a w środku będzie invoice lub packing slip na kwotę odbiegającą od tej deklarowanej to masz pozamiataneUrzędnik na pewno wyrecytuje pięknie formułkę apropos składania fałszywych informacji i sankcjach jakie za nie grożą przed wydaniem Ci paczki i ewentualnym jej otworzeniem
Jeżeli nic nie będzie w paczce poza szperunkiem to nie musisz się martwić.
radekkm napisał(a):wedlug katalogu kaaz dyfer jest taki sam,moga roznic sie kolem zebatym,ale to nie ma znaczenia bo kolo montujesz ze starego dyfra
sq2jul napisał(a):onyx napisał(a):Pamiętaj, że w UC nie masz do czynienia z głupkami. Jeśli będą mieli przeczucie co do Twojej paczki i ją otworzą – bo mają do tego prawo, a w środku będzie invoice lub packing slip na kwotę odbiegającą od tej deklarowanej to masz pozamiataneUrzędnik na pewno wyrecytuje pięknie formułkę apropos składania fałszywych informacji i sankcjach jakie za nie grożą przed wydaniem Ci paczki i ewentualnym jej otworzeniem
Jeżeli nic nie będzie w paczce poza szperunkiem to nie musisz się martwić.
Wszystko co mówisz to prawda, o ile paczka przejdzie przez UC...
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość