Capazo napisał(a):Ostatnio nawet panweke

www.mazdaspeed.pl

radekkm napisał(a):robia helikalna do g-seri,mysle ze zrobia z platkami,ja za swoja cla nie placilem
onyx napisał(a):Bierz Kaaz'aZnajomy w mocnym EP3 sobie chwali

Capazo napisał(a):onyx napisał(a):Bierz Kaaz'aZnajomy w mocnym EP3 sobie chwali
A jak to wyglada z przesyłka z USA, jak to jest liczone? Czy jezeli ktos mi kupi w stanach i jemu to przysla, a on wysle mi to jako gift, nie płace wtedy podatku, cła itd. Nigdy nie kupowałem, ze wsi jestem, rowera sie boje wiec
 ,owszem jest zdroga ze wzgledu na unikatowosc ale kiedy pierwszy raz zobaczylem jak lukster wychodzi z progu dostalem kopa na klate
 ,owszem jest zdroga ze wzgledu na unikatowosc ale kiedy pierwszy raz zobaczylem jak lukster wychodzi z progu dostalem kopa na klate
bieski napisał(a):Pewnie że się daJa mogę tylko potwierdzić
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Capazo napisał(a):Mazda 3 or MX3 G35M Gearbox.
radekkm napisał(a):wedlug katalogu kaaz dyfer jest taki sam,moga roznic sie kolem zebatym,ale to nie ma znaczenia bo kolo montujesz ze starego dyfra
 bicz
 bicz onyx napisał(a):Pamiętaj, że w UC nie masz do czynienia z głupkami. Jeśli będą mieli przeczucie co do Twojej paczki i ją otworzą – bo mają do tego prawo, a w środku będzie invoice lub packing slip na kwotę odbiegającą od tej deklarowanej to masz pozamiataneUrzędnik na pewno wyrecytuje pięknie formułkę apropos składania fałszywych informacji i sankcjach jakie za nie grożą przed wydaniem Ci paczki i ewentualnym jej otworzeniem
Jeżeli nic nie będzie w paczce poza szperunkiem to nie musisz się martwić.
radekkm napisał(a):wedlug katalogu kaaz dyfer jest taki sam,moga roznic sie kolem zebatym,ale to nie ma znaczenia bo kolo montujesz ze starego dyfra

sq2jul napisał(a):onyx napisał(a):Pamiętaj, że w UC nie masz do czynienia z głupkami. Jeśli będą mieli przeczucie co do Twojej paczki i ją otworzą – bo mają do tego prawo, a w środku będzie invoice lub packing slip na kwotę odbiegającą od tej deklarowanej to masz pozamiataneUrzędnik na pewno wyrecytuje pięknie formułkę apropos składania fałszywych informacji i sankcjach jakie za nie grożą przed wydaniem Ci paczki i ewentualnym jej otworzeniem
Jeżeli nic nie będzie w paczce poza szperunkiem to nie musisz się martwić.
Wszystko co mówisz to prawda, o ile paczka przejdzie przez UC...
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości