tak na powaznie to ma byc do nauki jazdy czy mechaniki
bo jak jazdy,to sprzedaj to,kup seryjne mocne i skrecajace i wrzuc zawias
www.mazdaspeed.pl
radekkm napisał(a):bo jak jazdy,to sprzedaj to,kup seryjne mocne i skrecajace i wrzuc zawias

radekkm napisał(a):jak strikte do nauki to olac klasy,za przyslowiowe pare stowek ozywisz klze,bedziesz cieszyc sie 200km+ i mozesz upalac do woli
bp to sinik,skrzynia wiazka i Bog wie co jeszcze,do tego worek kasy zeby to w ogole jakos jechalo
ja sensu nie widze
 Eh w sumie masz racje nawet. Nawet kl-owski doł i juz smigam.
 Eh w sumie masz racje nawet. Nawet kl-owski doł i juz smigam. przepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka
  przepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka   ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.
  ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.Capazo napisał(a):[ Kupujac ITR patrzylem dzisiaj okolo 20 tys. Do tego 10 tys na zawias wychodzi 30 tys. czasy na torze poznan około 1:51-54. Clio seryje 160km zawias Torowy i czas 1:48 jakies pytania?

Capazo napisał(a):Tak tez robie REAKTYWACJA klprzepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka
ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.

Capazo napisał(a):radekkm napisał(a):jak strikte do nauki to olac klasy,za przyslowiowe pare stowek ozywisz klze,bedziesz cieszyc sie 200km+ i mozesz upalac do woli
bp to sinik,skrzynia wiazka i Bog wie co jeszcze,do tego worek kasy zeby to w ogole jakos jechalo
ja sensu nie widze
Eh w sumie masz racje nawet. Nawet kl-owski doł i juz smigam.
Tak tez robie REAKTYWACJA klprzepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka
ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.
 dłubaj kl'a ... apropo naszej rozmowy poszło PW
 dłubaj kl'a ... apropo naszej rozmowy poszło PW   

Gib napisał(a):Taka pora roku że nie wiadomo na co się zdecydować
check. napisał(a):A nie można pogodzić jednego z drugim i zrobić silnik KF ? Wtedy odbudowa również prosta i startujemy w klasie do 2.0L ?
bolo2610 napisał(a):a juz sie balem ze nie zobacze tego cuda z klze pop... na torze

check. napisał(a):ooo.. myślałem że np. głowice z KLZE można obsadzić do KF'a.
Capazo napisał(a):Niet
nynuch76 napisał(a):Capazo napisał(a):Niet
A co o tym decyduje ?
XED napisał(a):szkoda byś przetarł szlak a ja może poszedłbym za tobą

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości