tak na powaznie to ma byc do nauki jazdy czy mechaniki
bo jak jazdy,to sprzedaj to,kup seryjne mocne i skrecajace i wrzuc zawias
www.mazdaspeed.pl
radekkm napisał(a):bo jak jazdy,to sprzedaj to,kup seryjne mocne i skrecajace i wrzuc zawias
radekkm napisał(a):jak strikte do nauki to olac klasy,za przyslowiowe pare stowek ozywisz klze,bedziesz cieszyc sie 200km+ i mozesz upalac do woli
bp to sinik,skrzynia wiazka i Bog wie co jeszcze,do tego worek kasy zeby to w ogole jakos jechalo
ja sensu nie widze
Capazo napisał(a):[ Kupujac ITR patrzylem dzisiaj okolo 20 tys. Do tego 10 tys na zawias wychodzi 30 tys. czasy na torze poznan około 1:51-54. Clio seryje 160km zawias Torowy i czas 1:48 jakies pytania?
Capazo napisał(a):Tak tez robie REAKTYWACJA klprzepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka
ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.
Capazo napisał(a):radekkm napisał(a):jak strikte do nauki to olac klasy,za przyslowiowe pare stowek ozywisz klze,bedziesz cieszyc sie 200km+ i mozesz upalac do woli
bp to sinik,skrzynia wiazka i Bog wie co jeszcze,do tego worek kasy zeby to w ogole jakos jechalo
ja sensu nie widze
Eh w sumie masz racje nawet. Nawet kl-owski doł i juz smigam.
Tak tez robie REAKTYWACJA klprzepraszam ale ze mna dzisiaj to gorzej jak z baba. taka
ze mnie. Jarek oficialnie przepraszam, ale pomoge ci edisa zlozyc do kupy.
Gib napisał(a):Taka pora roku że nie wiadomo na co się zdecydować
check. napisał(a):A nie można pogodzić jednego z drugim i zrobić silnik KF ? Wtedy odbudowa również prosta i startujemy w klasie do 2.0L ?
bolo2610 napisał(a):a juz sie balem ze nie zobacze tego cuda z klze pop... na torze
check. napisał(a):ooo.. myślałem że np. głowice z KLZE można obsadzić do KF'a.
Capazo napisał(a):Niet
nynuch76 napisał(a):Capazo napisał(a):Niet
A co o tym decyduje ?
XED napisał(a):szkoda byś przetarł szlak a ja może poszedłbym za tobą![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość