Mazda Xedos 6 CA KF 1996r-Orange wheels :–)
już za późno 
wykończenia wnętrz, mechanika
drapieżny kociaczek napisał(a):Niee...HK nie wchodzi w grębędzie jak będzie....sama nie jestem pewna ...najwyżej się przemaluje
najwyżej

w panterke
:D i dodatkowo kabaretki dla Kierowcy haha
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Reiss napisał(a):w panterke:D i dodatkowo kabaretki dla Kierowcy haha
To już przegiąłeś

Pokaz to cudo;p noe trzymaj nas w niepewnosci^^
to tak dla pikanterii watku hehe
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
Reiss napisał(a):Pokaz to cudo;p noe trzymaj nas w niepewnosci^^
W jakiej niepewności
no dobra macie ale fota robiona tel u wulkanizatora
wszystkie komentarze biorę na klatę a lepsze fotki jutro pojutrze
mogę tylko powiedzieć że nigdy nie miałem tak dobrze i dokładnie pomalowanych felg
na początku przeżyłem niezły szok,ale jak się przyzwyczaiłem to już mi się podoba

wszystkie komentarze biorę na klatę a lepsze fotki jutro pojutrze
mogę tylko powiedzieć że nigdy nie miałem tak dobrze i dokładnie pomalowanych felg
na początku przeżyłem niezły szok,ale jak się przyzwyczaiłem to już mi się podoba

XED napisał(a):no dobra macie ale fota robiona tel u wulkanizatora![]()
wszystkie komentarze biorę na klatę a lepsze fotki jutro pojutrze![]()
mogę tylko powiedzieć że nigdy nie miałem tak dobrze i dokładnie pomalowanych felg![]()
na początku przeżyłem niezły szok,ale jak się przyzwyczaiłem to już mi się podoba![]()
Jest dobrze...
teraz tylko te nieszczęsne amorki
Kokpit pod kolor
Ale z listwami wokół szyb coś pomyśl
Ale z listwami wokół szyb coś pomyśl
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
to widzę że na razie się podoba
ale szczerze mówiąc nie mam zamiaru nic więcej malować w ten kolor,lusterka co prawda muszę też odrestaurować ale idą w kolor ten co jest.
powiedzcie mi tylko na jaki kolor pomalować dekielki od felg bo spraya nie dostanę w tym samym kolorze a jak facet wsadził go do pieca to się stopił,myślałem o czarnym,czarne śruby i wentylki
ale szczerze mówiąc nie mam zamiaru nic więcej malować w ten kolor,lusterka co prawda muszę też odrestaurować ale idą w kolor ten co jest.
powiedzcie mi tylko na jaki kolor pomalować dekielki od felg bo spraya nie dostanę w tym samym kolorze a jak facet wsadził go do pieca to się stopił,myślałem o czarnym,czarne śruby i wentylki