Premium_83 napisał(a):jaki jest rozmiar klucza i jaki typ do korka w skrzyni biegów.
klucz oczkowy prosty lub odgięty 23mm
jaki typ do korka spustu oleju w silniku
19 mm...obojętnie jaki
www.mazdaspeed.pl
Premium_83 napisał(a):jaki jest rozmiar klucza i jaki typ do korka w skrzyni biegów.
jaki typ do korka spustu oleju w silniku
matthies napisał(a):pytanie z innej beczki, podpytalem od razu ludków o konserwację podwozia, to mi typek opowiedzial ze trwa to 3 dni i kosztuje 400 zł.
seba1977 napisał(a):czy w M6 jest jakiś korek czy coś podobnego w ścianie grodziowej ?
Potrzebuje pociągnąć zasilanie bezpośrednio z akumulatora do cb-radia
marex napisał(a):Ale jaka blokada na turbo bo nie rozumiem.
Turbo przecież chodzi cały czas jedynie w zależności od wysokości wytwarzanego ciśnienia zmienia się wówczas również geometria łopatek przez co na wyższych obrotach gdzie więcej dmucha z kolektora wylotowego pracuje jakby to ująć troszkę słabiej.
Po za tym taka blokada na turbo jest bez sensu sensu bo zimą silniki potrafią nagrzewać się i 20min i dłużej a przez 20 min na trasie to można zrobić z 30km, a jak jechać przez 20 min bez turbo (ja sobie tego nie wyobrażam)
Czy możesz coś więcej w tym temacie napisać
bmwmajster napisał(a):trzeba całą lampę z podsufitki wyciągać?
Jakie żarówki led polecacie?Czy wymiana tradycyjnych żaróweczek nie zaszkodzi?chodzi mi o te powolne ściemnianie po zamknięciu czy na ledach będzie działało?
dobrzyn22 napisał(a): jaki typ do korka spustu oleju w silniku
19 mm...obojętnie jaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6