Marcin napisał(a):ponad roku jeżdżę na xenonach
i jak z widzialnością na xenonach??
Dopisano 19 paź 2012, 13:07:
Lowiec napisał(a):Są takie zestawy w ogóle?z homologacją?

Jak widać E13
www.mazdaspeed.pl
Marcin napisał(a):ponad roku jeżdżę na xenonach
Lowiec napisał(a):Są takie zestawy w ogóle?z homologacją?
KiRi napisał(a):Szczerze mówiąc, to już mam gdzieś ewentualne mandaty czy ciągłe kontrole drogowe, bo przy oryginalnych świeczkach skończę kiedyś na drzewie.
DamianSzatan666 napisał(a):KiRi – a mi powiedzieli że można montować tylko homologowany zestaw... I jak tu żyć...
noxes napisał(a):czym się różni długa półoś od automatu w stosunku do manualu? Mazda xedos 6 KF
sebek-71 napisał(a):noxes napisał(a):czym się różni długa półoś od automatu w stosunku do manualu? Mazda xedos 6 KF
Z tego co się orientuję, to mocowaniem podpory półosiJedne są na 2, a drugie na 3 śruby, ale spokojnie można przełożyć i zamocować...Na długość są takie same.
KiRi napisał(a):Xedos ma ponadczasową sylwetkę, myślę że jeśli nie będzie druciarstwa to nikt nie określi czy to kilkuletni wóz z fabrycznymi ksenonami czy samoróbka spod remizy
radar88 napisał(a):sebek-71 napisał(a):noxes napisał(a):czym się różni długa półoś od automatu w stosunku do manualu? Mazda xedos 6 KF
Z tego co się orientuję, to mocowaniem podpory półosiJedne są na 2, a drugie na 3 śruby, ale spokojnie można przełożyć i zamocować...Na długość są takie same.
Długości może i tak, lecz jak dobrze pamiętam to różnią się znacznie ilością ząbków i nie wiem czy nawet nie różnią się (pierścieniem) ABS. Bynajmniej różnica po między półosią w X9 z AT a MT była widoczna gołym okiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6