ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
dzięki za spotkanie 
Było bardzo miło i wesoło, pogoda nam dopisała. Ognisko super sprawa! 

Zdjęcia będą dziś wieczorem 

Miło było poznać nowego kolegę

Było bardzo miło i wesoło, pogoda nam dopisała. Ognisko super sprawa!

Zdjęcia będą dziś wieczorem
Miło było poznać nowego kolegę

- 

Ania_TM
Miło było poznać nowego kolegę od M3 (na kolejnych spotach będzie już lepiej   ) Jak zwykle tradycyjnie kupa śmichu, miło atmosfera. Co prawda miało mnie nie być bo moja głowa dzisiaj nie domaga za bardzo, ale się poświęciłem. Dzięki za kolejnego spocika
  ) Jak zwykle tradycyjnie kupa śmichu, miło atmosfera. Co prawda miało mnie nie być bo moja głowa dzisiaj nie domaga za bardzo, ale się poświęciłem. Dzięki za kolejnego spocika  

) Jak zwykle tradycyjnie kupa śmichu, miło atmosfera. Co prawda miało mnie nie być bo moja głowa dzisiaj nie domaga za bardzo, ale się poświęciłem. Dzięki za kolejnego spocika

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL  sedan 93r.
 Mazda 626 GE KL liftback 96r.
 była
 Mazda 323F BG
 MX-6 2.5 V6 KL
No ja już w domku przy browarku a"fervex" później   dzięki za spota jak zwykle
 dzięki za spota jak zwykle   nie ma się co powtarzać
 nie ma się co powtarzać   Pozdro dla Kolegi od fajowej M3 no i do następnego
 Pozdro dla Kolegi od fajowej M3 no i do następnego   

Ania dawaj fotki

nie ma się co powtarzać
 nie ma się co powtarzać   Pozdro dla Kolegi od fajowej M3 no i do następnego
 Pozdro dla Kolegi od fajowej M3 no i do następnego  Ania dawaj fotki
- 

miro62
Link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ekOgnisko#
Miłego oglądania. 

Mam nadzieję,że w listopadzie spotkamy się jeszcze na ognisko , ale w większym gronie.

https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ekOgnisko#
Miłego oglądania.

Mam nadzieję,że w listopadzie spotkamy się jeszcze na ognisko , ale w większym gronie.
- 

Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Miłego oglądania.
No i można powiedzieć że spot Rodzinny
 bo i młodzi Mazdowicze byli
 bo i młodzi Mazdowicze byli  - 

miro62
Super, że spot się udał i nowa miejscówka jest trafiona  Ja na bliżej niesprecyzowany czas odpadam z niedzielnych spotów, także w miarę możliwości będę starał się być na wtorkowych
 Ja na bliżej niesprecyzowany czas odpadam z niedzielnych spotów, także w miarę możliwości będę starał się być na wtorkowych 

Dzięki za ognisko i wesoła atmosferę.
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W dniu 23.10.2012 ( wtorek ) na spocie robimy zbiórkę na pieski , jeśli ktoś nie może podjechać a chciał by się dorzucić proszę pisać do Mateusza ( RCLMATI ) o nr konta do przelewu.
Po czym zrobimy zakupy i w dniu 27-10-2012r pojedziemy do schroniska aby to przekazać
Zwracam się z prośba o przywiezienie starych koców i tym podobnych rzeczy dla psów aby było im cieplej zimą .

OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W dniu 23.10.2012 ( wtorek ) na spocie robimy zbiórkę na pieski , jeśli ktoś nie może podjechać a chciał by się dorzucić proszę pisać do Mateusza ( RCLMATI ) o nr konta do przelewu.
Po czym zrobimy zakupy i w dniu 27-10-2012r pojedziemy do schroniska aby to przekazać
Zwracam się z prośba o przywiezienie starych koców i tym podobnych rzeczy dla psów aby było im cieplej zimą .
dyskutowaliśmy dziś na ten temat i doszliśmy do wniosku ze marmurowa odpuszczamy Mirek ma namierzyć jakieś male schronisko gdzie ta pomoc będzie bardziej się liczyła .
Marmurowa ma sponsorując i dotacje o miasta a inne male przytułki już nie.
przenieśmy rozmowę na temat psiaku do tamtego tematu
P.S.
Spot wtorkowy gdzie robimy hala czy manu??

Marmurowa ma sponsorując i dotacje o miasta a inne male przytułki już nie.
przenieśmy rozmowę na temat psiaku do tamtego tematu
P.S.
Spot wtorkowy gdzie robimy hala czy manu??
ale w temacie o pomocy czworonogom ja podawałam linka do fundacji, której nasza pomoc bardzo by się przydała więc odsyłam do wątku i lektury  

- 

Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):mam nadzieję, że pomagamy nie tylko tym czworonogom z Marmurowej
No właśnie dzisiaj ustaliliśmy że MSGŁ puki co na Marmurową się nie wybiera
- 

miro62
Na Marmurowej szału się nie zrobi, bo to co byśmy im dali starczyło by na śniadnko, pomagając mniejszemu schronisku, starczy im karmy i kocy na dłużej/więcej. Jak już było wspomniane Marmurowa ma sponsoring, dotacje.
PS i na Marmurowej są strasznie niemili ludzie. Ktoś kuzynce podrzucił psiaka pod drzwi, że ona ma 6 miesięczną córeczkę, to nie mogła przygarnąć psa. Długo nie myśląc pierwsza myśl "Marmurowa" Z pretensjami do nas, że przywieźliśmy psa ze smoczą i obrożą... Wysłali policje na zwiady do sąsiadów, czy to czasem nie był jej pies...

PS i na Marmurowej są strasznie niemili ludzie. Ktoś kuzynce podrzucił psiaka pod drzwi, że ona ma 6 miesięczną córeczkę, to nie mogła przygarnąć psa. Długo nie myśląc pierwsza myśl "Marmurowa" Z pretensjami do nas, że przywieźliśmy psa ze smoczą i obrożą... Wysłali policje na zwiady do sąsiadów, czy to czasem nie był jej pies...

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL  sedan 93r.
 Mazda 626 GE KL liftback 96r.
 była
 Mazda 323F BG
 MX-6 2.5 V6 KL
Fajnie że spot się udał. Ja niestety się nie wyrobiłem, żona w szpitalu więc wybór był prosty, a podjechać można w 1 miejsce. MazdA3TEAM rośnie jeszcze Walu$ i pełen komplet, tylko My coś ostatnio z Danielem nawet nie możemy się spotkać   .
 .
DEJTA SE SIANA Z TYMI PSAMI W TYM WONTKU. Żona ma sznaucera to na pobyt w szpitalu oddala go do cioci bo Ja zbyt "WRAŻLIWY" JESTEM .
.

DEJTA SE SIANA Z TYMI PSAMI W TYM WONTKU. Żona ma sznaucera to na pobyt w szpitalu oddala go do cioci bo Ja zbyt "WRAŻLIWY" JESTEM

- Od: 11 mar 2012, 23:31
- Auto: Mazda 3 BK
rclmati napisał(a):Życzę szybkiego powrotu Żony do zdrowiaSpot nie ucieknie, a kochana osoba najważniejsza

Także usprawiedliwienie już masz, daj p.nauczyciel do podpisu teraz
czekam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) 
  - 

Ania_TM
Hmmmm to was spotkałem na Lublinku dzisiaj ? 
Cholercia, gdybym mnie czas nie poganiał + Mazda by była czystsza...

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
		W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Hmmmm to was spotkałem na Lublinku dzisiaj ?
nooo
- 

Ania_TM