ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
dzięki za spotkanie 
Było bardzo miło i wesoło, pogoda nam dopisała. Ognisko super sprawa!
Zdjęcia będą dziś wieczorem
Miło było poznać nowego kolegę
Było bardzo miło i wesoło, pogoda nam dopisała. Ognisko super sprawa!

Zdjęcia będą dziś wieczorem
Miło było poznać nowego kolegę

-
Ania_TM
Miło było poznać nowego kolegę od M3 (na kolejnych spotach będzie już lepiej
) Jak zwykle tradycyjnie kupa śmichu, miło atmosfera. Co prawda miało mnie nie być bo moja głowa dzisiaj nie domaga za bardzo, ale się poświęciłem. Dzięki za kolejnego spocika 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
No ja już w domku przy browarku a"fervex" później
dzięki za spota jak zwykle
nie ma się co powtarzać
Pozdro dla Kolegi od fajowej M3 no i do następnego
Ania dawaj fotki

Ania dawaj fotki
-
miro62
Link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ekOgnisko#
Miłego oglądania.
Mam nadzieję,że w listopadzie spotkamy się jeszcze na ognisko , ale w większym gronie.
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ekOgnisko#
Miłego oglądania.

Mam nadzieję,że w listopadzie spotkamy się jeszcze na ognisko , ale w większym gronie.
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Miłego oglądania.![]()
No i można powiedzieć że spot Rodzinny

-
miro62
Super, że spot się udał i nowa miejscówka jest trafiona
Ja na bliżej niesprecyzowany czas odpadam z niedzielnych spotów, także w miarę możliwości będę starał się być na wtorkowych 
Dzięki za ognisko i wesoła atmosferę.
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W dniu 23.10.2012 ( wtorek ) na spocie robimy zbiórkę na pieski , jeśli ktoś nie może podjechać a chciał by się dorzucić proszę pisać do Mateusza ( RCLMATI ) o nr konta do przelewu.
Po czym zrobimy zakupy i w dniu 27-10-2012r pojedziemy do schroniska aby to przekazać
Zwracam się z prośba o przywiezienie starych koców i tym podobnych rzeczy dla psów aby było im cieplej zimą .
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W dniu 23.10.2012 ( wtorek ) na spocie robimy zbiórkę na pieski , jeśli ktoś nie może podjechać a chciał by się dorzucić proszę pisać do Mateusza ( RCLMATI ) o nr konta do przelewu.
Po czym zrobimy zakupy i w dniu 27-10-2012r pojedziemy do schroniska aby to przekazać
Zwracam się z prośba o przywiezienie starych koców i tym podobnych rzeczy dla psów aby było im cieplej zimą .
dyskutowaliśmy dziś na ten temat i doszliśmy do wniosku ze marmurowa odpuszczamy Mirek ma namierzyć jakieś male schronisko gdzie ta pomoc będzie bardziej się liczyła .
Marmurowa ma sponsorując i dotacje o miasta a inne male przytułki już nie.
przenieśmy rozmowę na temat psiaku do tamtego tematu
P.S.
Spot wtorkowy gdzie robimy hala czy manu??
Marmurowa ma sponsorując i dotacje o miasta a inne male przytułki już nie.
przenieśmy rozmowę na temat psiaku do tamtego tematu
P.S.
Spot wtorkowy gdzie robimy hala czy manu??
ale w temacie o pomocy czworonogom ja podawałam linka do fundacji, której nasza pomoc bardzo by się przydała więc odsyłam do wątku i lektury 

-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):mam nadzieję, że pomagamy nie tylko tym czworonogom z Marmurowej
No właśnie dzisiaj ustaliliśmy że MSGŁ puki co na Marmurową się nie wybiera
-
miro62
Na Marmurowej szału się nie zrobi, bo to co byśmy im dali starczyło by na śniadnko, pomagając mniejszemu schronisku, starczy im karmy i kocy na dłużej/więcej. Jak już było wspomniane Marmurowa ma sponsoring, dotacje.
PS i na Marmurowej są strasznie niemili ludzie. Ktoś kuzynce podrzucił psiaka pod drzwi, że ona ma 6 miesięczną córeczkę, to nie mogła przygarnąć psa. Długo nie myśląc pierwsza myśl "Marmurowa" Z pretensjami do nas, że przywieźliśmy psa ze smoczą i obrożą... Wysłali policje na zwiady do sąsiadów, czy to czasem nie był jej pies...
PS i na Marmurowej są strasznie niemili ludzie. Ktoś kuzynce podrzucił psiaka pod drzwi, że ona ma 6 miesięczną córeczkę, to nie mogła przygarnąć psa. Długo nie myśląc pierwsza myśl "Marmurowa" Z pretensjami do nas, że przywieźliśmy psa ze smoczą i obrożą... Wysłali policje na zwiady do sąsiadów, czy to czasem nie był jej pies...
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Fajnie że spot się udał. Ja niestety się nie wyrobiłem, żona w szpitalu więc wybór był prosty, a podjechać można w 1 miejsce. MazdA3TEAM rośnie jeszcze Walu$ i pełen komplet, tylko My coś ostatnio z Danielem nawet nie możemy się spotkać
.
DEJTA SE SIANA Z TYMI PSAMI W TYM WONTKU. Żona ma sznaucera to na pobyt w szpitalu oddala go do cioci bo Ja zbyt "WRAŻLIWY" JESTEM
.
DEJTA SE SIANA Z TYMI PSAMI W TYM WONTKU. Żona ma sznaucera to na pobyt w szpitalu oddala go do cioci bo Ja zbyt "WRAŻLIWY" JESTEM
- Od: 11 mar 2012, 23:31
- Auto: Mazda 3 BK
rclmati napisał(a):Życzę szybkiego powrotu Żony do zdrowiaSpot nie ucieknie, a kochana osoba najważniejsza
![]()
Także usprawiedliwienie już masz, daj p.nauczyciel do podpisu teraz
czekam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
Hmmmm to was spotkałem na Lublinku dzisiaj ? 
Cholercia, gdybym mnie czas nie poganiał + Mazda by była czystsza...
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Hmmmm to was spotkałem na Lublinku dzisiaj ?
nooo
-
Ania_TM