bo jak slysze, ze auto ma cos tam powycinane, czy ponaklejane, az czarno, to ..

jak jest to auto tylko na pokazy, to nawet by moglo byc w dziale... ale jak nie...

ps. malutka... teraz rozumiem ciebie ...

www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):a wrecz auto Karola je miazdzy... i uwazam, ze nie jedno auto z dzialu projekty jest o dwie klasy nizej...
Wojtek napisał(a):ps. malutka... teraz rozumiem ciebie ...
Wojtek napisał(a):malutka napisał(a):peace and love i jak to mówi Radex, chodźmy się napić!
Paweł napisał(a):Póki jeszcze debatujemy, to z mojej strony propozycja, żeby uwzględniając nasze możliwości i potencjał, dział "Tuning / Projekty" zamienić w "Nasze Mazdy / ~Projekty", nie dzieląc go na grupy i zamieszczać w nim wszystkie opisy wyjątkowych samochodów po modyfikacjach.
Paweł napisał(a):Kwestia gustu powinna przy tym pozostać drugorzędna, a największe znaczenie miałaby ocena ilość pracy włożonej w projekt i staranność lub pomysłowość jego wykonania (nie odrzucam szalonych "kibel-koncepcji") oraz przygotowanie i prowadzenie wątku. Lista samochodów byłaby stale monitorowana, a próg akceptacji reagowałby na ich ilość tak, aby wstępnie utrzymać nie więcej niż 2-4 strony takich opisów.
Paweł napisał(a):Zgłaszając wątek do tego działu, autor godziłby się z podwyższonymi wymogami moderacji komentarzy, której zadaniem byłby dbanie o przejrzystość wątku. Miałoby to zapewnić formę wątków możliwą do przełknięcia czytając od początku do końca.
Paweł napisał(a):I wymyślimy coś mądrego![]()
tekkenfan napisał(a):a co z kilkoma rodzynkami które już nie istnieją (np. Projekt Lukstera)? Uważam, że niedopuszczalne byłoby żeby gdzieś zginęły w czeluściach forum
Paweł napisał(a):"Nasze Mazdy / ~Projekty",
People_Hate_Me napisał(a):bo tam w nim się nic nie dzieje i polecial by daleko na 20-30 strone
Paweł napisał(a):aby wstępnie utrzymać nie więcej niż 2-4 strony takich opisów
People_Hate_Me napisał(a):najlepiej by było aby ten dzial pozostał działem performance
Paweł napisał(a):Możemy założyć kilka działów – performance, car audio, look i zrobić dla nich oddzielną kategorię na forum, nazwaną wspólnie "projekty". Wyglądałoby ciekawie, tylko, że na razie nie ma co dzielić, bo to co jest nie ma nawet dwóch stron, a dopuszczenie samochodów zrobionych, ale z fabrycznym silnikiem, na pewno tej ilości zauważalnie nie zwiększy.
People_Hate_Me napisał(a):automatycznie ten dział straci na jakości
Fasola napisał(a):Paweł podaj za przykład Wojtkowi tę mazde 6 o której tyle tu napisane, bo za chwile szósty tom tej encyklopedii padnie, i jeszcze nic się nie wyjaśni.......
onyx napisał(a):Trzeba pomyśleć przyszłościowo, aby potem bez sensu nie wprowadzać zmian później.
People_Hate_Me napisał(a):Dla mnie osobiscie jak zaczalem czytac forum i sie udzielac Projekty to byl taki dział gdzie się wchodziło i tylko fap fap fap jakie auta ile mocy jak fajnie zrobione. oczywiscie mowimy tutaj o mocy. Zgadzam się z Ravo że najlepiej by było aby ten dzial pozostał działem performance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości