Tutaj się witamy
Witam wszystkich fanów tej marki aut
Stałem się dzisiaj posiadaczem mazdy zakupionej w Dani i tu też będzie dalej użytkowana
. Auto zakupiłem w wersji combi 2.0 diesel ( nawet chyba turbo
). Rok prod. 1.09.2006 polift 143 KM. bez xenonów ale ze spryskiwaczami reflektorów
. System nagłośnienia zwykły , CD na jeden talerz ( niestety , bez mp3 ). Brak skóry i komóry
. Niestety przebieg tej maszynki to aż ( a może to nie tragedia
) , 280 tyś. km. Auto kupione od pierwszego właściciela i serwisowane przez serwis mazdy włącznie z akcjami serwisowymi. Oczywiście jest DPF , kontrola trakcji i poślizgu. Auto prowadzi się bardzo dobrze ( jak na razie ). W sumie wszystko OK ( poza tym przebiegiem
? ). Wcześniej była Laguna 1 polift zagazowana 2.0 benzyna ale przyszedł czas na nią i trzeba było wymienić na coś innego. Tu było poróżnienie z żoną bo jej się podobają mazdy 3 i 6 a szczególnie te nowe. Ja natomiast szukałem C5 lub coś podobnego. Ale jak wiadomo z autopsji z kobitą nie wygrasz i padło na ta właśnie mazdę ;D W sumie auto jak na razie sprawuje się ok , zobaczymy później. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 

-
Deus
Deus napisał(a):W sumie wszystko OK ( poza tym przebiegiem? )
Lepiej taki ale oryginalny przebieg niż mniejszy ale cofnięty
Witam wszystkich
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Witam! Dzisiaj kupiłem piękną madzię 3 z 2004r. motor 1,6 benzynka lakier czerwony ksaryl. Jak zarajestruję to wrzucę fotki.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
Witam wszystkich.
jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi z 2005 roku i jest to moja pierwsza Madzianka :)
jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi z 2005 roku i jest to moja pierwsza Madzianka :)
-
chemik79
Witam !
To już moja druga Mazda i w końcu postanowiłem zarejestrować się na forum!
Pozdrawiam!
To już moja druga Mazda i w końcu postanowiłem zarejestrować się na forum!
Pozdrawiam!
-
sebek123