www.mazdaspeed.pl
nor napisał(a):No to u mnie na termometrze –27. Ale madzi jeszce nie odpalalem, bo akurat mialem siecento odpalilo dopiero za 3 razem. No a potem to jeszce sasiadom dawalem rozruch
A madzia pewnie nie odpali bo juz od tygodnia stoi pod chmurką i nie mam okazji nią pośmigać, dopiero dzisiaj jak odpali to znow bede mogl sie cieszyc jazda poczciwa mazdzina a nie jakims sluzbowym oplem.
Waluś napisał(a):a mój pocałodziennym postoju pod domem znów odpalił, co prawda troszke ospale kręciłale odpalił. Jedyne co zauważyłem to drobny kłopot z centralnym od strony pasażera i bardzo wolno jeżdżące po prowadnicach pasy bezpieczeństwa
dla prawego musiałem pomagać popyszczając taśmę bo nie dawał rady
o tym nie pomyślałem przed mrozami
a i wspomaganie ruszyło dopiero po kilku sekundach hihi chyba czas płyn zmienić
Reszta bez zarzutu
nor napisał(a):A u mnie totalna kicha. Zamki pozamarzały i nie moglem dostac sie do srodka, centralny nie dzialal również. Lecz udało mi sie po jakims czasie otworzyc zamek w bagazniku ale prawie kluczyk pękł. No i oczywiscie akumulator death. O alarmie nie wspomne byl klopot bo sie nie chcial wylaczyc i caly czas wył. Nawet kable rozruchowe nie pomogly. Dopiero przekladka na drugi ukumulator i zapalila za pierwszym razem. Do auta moge wchodzic tylko przez bagaznikdobre i to. Najlepsze bylo to ze jak rozgrzewalem samochod to poszedlem sobie na chwile do domu, wracam a tu samochod zamkniety i silnik chodzi
. A w zbiorniku 45 l paliwa. myslalem ze wyjde z siebie i stane obok. teraz czekam az paliwo sie wypali.
artisan napisał(a):ale te amerykańskie pasy to mnie jednak zaskoczyły
Sebekk napisał(a):wkoncu odpalila... juz nie pozwole zeby wiecej moje biedactwo zamarzlo...
nemi napisał(a):Też mam tej firmy. Stoi w łazience . Pewnie domyślacie się czemu...
tez to slyszalem ale ja najpierw zapalam odśnieżam i jazda ... max 10 min.... pół godziny napewno nie stoje ...b2 napisał(a):czekam chwilę, aż olej się rozejdzie po silniku i jadę. 5 minut jazdy bardziej rozgrzewa silnik niż pół godziny stania panowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości