Dywaniki do kabiny

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez mirfex69 » 24 wrz 2012, 21:41

Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec! :D Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych :)Bede wdzieczny za podpowiedzi ;)
Pozdrawiam i przyczepnosci :)
Forumowicz

Od: 31 sie 2012, 22:41
Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'

Postprzez mysiak » 24 wrz 2012, 21:50

na pewno dostaniesz w ASO. czy da się dobrać zamiennik to nie wiem.
Power is nothing without control
http://www.4kolkaszczescia.pl
Forumowicz

Od: 11 wrz 2010, 21:02
Auto: Outlander

Postprzez KMBak » 24 wrz 2012, 22:04

mirfex69 napisał(a):Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec! :D Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych :)Bede wdzieczny za podpowiedzi ;)

W ASO – tylko nie bierz tych najtańszych (Standard) są marnej jakości (po jednym sezonie, dbając, widać mocno użycie – mechacą się), dopiero te Luxry są ponoć są jak trzeba – choć nie macałem.
http://phwt.mazda.pl/pl/pl/M3F/6
>> Facebook: Konrad >> Forum: Moja obecna Mazda 6 >> Forum: Moja była Mazda 3 Obrazek
Blue inside & red outside!
Klubowicz

Od: 12 lis 2011, 14:36
Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011

Postprzez mirfex69 » 24 wrz 2012, 22:08

mysiak napisał(a):na pewno dostaniesz w ASO. czy da się dobrać zamiennik to nie wiem.

Dzieki za tak szybka odpowiedz :)Zamiennik mowisz?tzn. ze raczej gumowe dostane a welurowe nie bardzo?Normalnie te ,ktore tu kupilem nie sa zle-tylko nie zakrywaja tyle ile potrzeba,widzialem u chlopakow w autach ze mieli lepiej dopasowane i szczelniej przykrywajace dywaniki..

Dopisano 24 wrz 2012, 22:17:

KMBak napisał(a):W ASO – tylko nie bierz tych najtańszych (Standard) są marnej jakości (po jednym sezonie, dbając, widać mocno użycie – mechacą się), dopiero te Luxry są ponoć są jak trzeba – choć nie macałem.
http://phwt.mazda.pl/pl/pl/M3F/6

Ok,Dzieki :)Wlasnie patrzylem gdzie mam najblizej-i wypada na Poznan.Tylko myslalem,ze zamowie u gwiazdora to pod choine dostane <lol> A skoro tak,to sam bede musial podjechac..o ile znajdzie sie czas ,na krotkim napewno swiatecznym urlopie..Tak czy owak dzieki za podpowiedz :)
Pozdrawiam i milego wieczorku :)
Forumowicz

M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'

Postprzez Tomek79 » 25 wrz 2012, 16:01

Bierz Luxury, są grubsze – twardsze, nie zawijają się, od spodu są "szorstkie" co w połączeniu w wykładziną w samochodzie daje efekt rzepa – dywanik nie przesuwa się, posiada także dedykowane do tego celu mocowanie przy krawędzi od strony foteli – dywaniki z przodu. Tylne bez dodatkowego mocowania trzymają się dokładnie w tym miejscu gdzie je położysz. Moje po 51000 km są "prawie" w nienaruszonym stanie – brak uszkodzeń mechanicznych, widoczne normalne ślady używania.
Ja wybieram sprzęty, a Żona kolorki :D
Forumowicz

Od: 4 lis 2010, 19:45
Auto: Mazda 3 2.0 DISI i-stop excl+ HTB – 2010r.
Lada Niva 21214 1.7i – 2012r.

Postprzez ZOOMik » 26 wrz 2012, 22:53

mirfex69 napisał(a):Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec! :D Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych :)Bede wdzieczny za podpowiedzi ;)

Również już było na ten temat...o TUTAJ
Obrazek
Forumowicz

Od: 5 mar 2010, 10:22
Auto: Mazda 3BL SPORT '09

Postprzez mirfex69 » 1 paź 2012, 22:27

Tomek79 napisał(a):Bierz Luxury, są grubsze – twardsze, nie zawijają się, od spodu są "szorstkie" co w połączeniu w wykładziną w samochodzie daje efekt rzepa – dywanik nie przesuwa się, posiada także dedykowane do tego celu mocowanie przy krawędzi od strony foteli – dywaniki z przodu. Tylne bez dodatkowego mocowania trzymają się dokładnie w tym miejscu gdzie je położysz. Moje po 51000 km są "prawie" w nienaruszonym stanie – brak uszkodzeń mechanicznych, widoczne normalne ślady używania.

Dziekowac <spoko> Dobre rady zawsze w cenie :) Gdybym tu mial mozliwosc napewno odrazu kupilbym takie jak trzeba aaaale ,ze czasu nie bylo sie rozgladac za oryginalami bo auto odebralem i w zasadzie zaraz droga do kraju-to kupilem co moglem od reki,i zle nie sa tylko za male chwilami..a niby dedykowane do trojki..i tak to.
Pozdrawiam i przyczepnosci <faja>
Forumowicz

M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'