ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
O witojcie;] cieszy mnie informacja ,ze macie dla mnie podkładki ;] ehhe myślę że może w sobotę na rozpoczęciu winobrania
chyba ,że będę prędzej w zielonej ;]
mam mały problem który wykryłem w Magdalenie ;] mianowicie jak jadę powoli po dołach czuje bicie w kierownicy , takie drgania
byłem na stacji diagnostycznej sworznie gitara oraz pozostałe zawieszenie tez .... co to możne być????????? kolumna kierownicza do wymiany? czy jakieś drążki podpowiedzcie braciaszki 
Dopisano 4 wrz 2012, 22:52:
jeśli chodzi o godz to wolałbym wcześniej aby wrócić przez przeprawę promowa ;] bo tak to dokoła muszę walić
Dopisano 4 wrz 2012, 22:52:
jeśli chodzi o godz to wolałbym wcześniej aby wrócić przez przeprawę promowa ;] bo tak to dokoła muszę walić
chyba że moglibyśmy się spotkać na neutralnym miejscu np. w Sulechowie ;] nikt nie będzie po 20 km każdy zrobi i gitara 
Dopisano 4 wrz 2012, 22:55:
nikt nie będzie poszkodowany ;]

Dopisano 4 wrz 2012, 22:55:
nikt nie będzie poszkodowany ;]
strazak700 napisał(a):mam mały problem który wykryłem w Magdalenie ;] mianowicie jak jadę powoli po dołach czuje bicie w kierownicy , takie drganiabyłem na stacji diagnostycznej sworznie gitara oraz pozostałe zawieszenie tez .... co to możne być????????? kolumna kierownicza do wymiany? czy jakieś drążki podpowiedzcie braciaszki
przesmarować wielopust kierownicy-od tego zacznij
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=60&t=104427&hilit=wielopust
to jutro o 18 na parkingu lidla. Strażak Ty i tak juz bedziesz jechał do nas to dojedziesz do zg z rozpędu. Po co sie zatrzymywać w sulechowie 
-
Pyton162
postaram się dojechać , lecz nie obiecuje ewentualnie ramki dajcie Marcinowi będąc w Zielonej podjadę do niego i się rozliczę 
Ja pracuję w tyg, może być za jakiś czas? (Ramki nie zając... -taa), niedługo co dzień będę w ŻG.
@ W nd będę w ZG pod wieczór ;>
@ W nd będę w ZG pod wieczór ;>

- Od: 28 kwi 2012, 10:10
- Auto: Mazda 323F BG ;)
Moja Madzia
...i ja hehe też byłam
Żeby tradycji stało się zadość, zawsze wszyscy sobie dziękują za spotkania, więc ja również DZIĘKUJĘ. Wcięłam się w wątek, ale na legalu, PYTON wszystko widzi i czuwa
Pozdrawiam i ujawniam się już – dżasta – żona PYTONA
-
Pyton162
no i mamy kolejnego człona Grupy lubuskiej
. Nick jest tylko konta nie ma
. Lubuskie też chce mieć swojego "Drapieżnego kociaczka"
. Z tą różnicą że nasz niedługo siądzie za kierą "czarnuli", a może nawet ją sobie przywłaszczy
. No i dzięki temu w regionie pojawi się kolejna nowa-stara mazda
......

dobra ktos sie piesze na zlot do wrocka . Nie jest daleko a naprawdę warto pojechać chocby na sam tor i wziosc udział w szkoleniach na torze.
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):o kuzwa czyli rozrzad szlak trafił ?
Raczej nie. Chyba pasek osprzętu poszedł.
Pyton162 napisał(a):...i ja hehe też byłam![]()
Powitać Panią Pytonową. Teraz tylko zarejestrować się na forum
Pyton162 napisał(a):dobra ktos sie piesze na zlot do wrocka .
Ja niestety odpadam
benzyna jest na łańcuszku, u mnie poleciało koło pasowe od kompresora klimy. Rolka też już jakiś czas temu się odzywała. Zobaczymy, ale na zlot na pewno nie odłożę kasy.