Co jecie dziś na obiad ?
Osobiście nie jadłem ale pamiętam jak babcia moja często jadłaMagician napisał(a):A pytanie mam – który spożywał wodzionkę? To się naprawdę je czy to tylko taka ściema z taką zupą?
-
miro62
drapieżny kociaczek napisał(a):axello napisał(a):Zalewajka
Co to jeeeest![]()
![]()
My dzisiaj pizza 4 sery
drapieżna.....
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalewajka
są różne jej odmiany, możesz spróbować
u mnie udka pieczone w przyprawie do kurczaka z cebulą i czosnkiem, mizeria z ogórków śmietany koperku i pietruszki. no i kartofle
kurde,
znowu makrela zagryziona rolmopsem, zrzuciłem w sumie już 6,5 kg :–), ale wczoraj i dziś dałem sobie lekko na luz. Jutro lajt, w weekend jak to weekend, od poniedziałku znowu ryż i kurak :–/
znowu makrela zagryziona rolmopsem, zrzuciłem w sumie już 6,5 kg :–), ale wczoraj i dziś dałem sobie lekko na luz. Jutro lajt, w weekend jak to weekend, od poniedziałku znowu ryż i kurak :–/
..::Born To Rise Hell::..
A dziękuję dziękuję
U mnie dzisiaj zapiekanka z ziemniaków ugotowanych,przekładanych warstwami sosem pomidorowym z dodatkiem pesto,dużej ilości dobrej kiełbaski i cebulki i na to wszystko duuużo startego sera
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Jajecznica z 6 jajek z 2 plastrami sera i ketchupem
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
takie tam:
4 filety z kurczaka potrzaskane na płasko, usmażone w przyprawie magi, wegeta, papryka, panierka z bułki tartej
na to duszone i podsmażone pieczarki z cebulą i czosnkiem, bazylia, oregano, majeranek, maggi, pieprz, przyprawa do grilla
na wierzchu tarty ser i keczup.
do tego surówka z 2 marchewek, jabłka, kapusty, przyprawione solą, pieprzem, cukrem, koperkiem i pietruszką, odrobina oliwy z oliwek.
no i potłuczone ziemniaki z odrobiną margarny i zieleniną
4 filety z kurczaka potrzaskane na płasko, usmażone w przyprawie magi, wegeta, papryka, panierka z bułki tartej
na to duszone i podsmażone pieczarki z cebulą i czosnkiem, bazylia, oregano, majeranek, maggi, pieprz, przyprawa do grilla
na wierzchu tarty ser i keczup.
do tego surówka z 2 marchewek, jabłka, kapusty, przyprawione solą, pieprzem, cukrem, koperkiem i pietruszką, odrobina oliwy z oliwek.
no i potłuczone ziemniaki z odrobiną margarny i zieleniną
Ja dzisiaj w robocie wyskoczyłem na jakiś normalny posiłek (względnie) bo już mam dosyć kanapek. No i jeden skok przez siatkę i wylądowałem w wietnamsko-chińskim barze Saigon
na kurczaku na chrupko. Za 12pln dostałem tyle kurczaka, że w mieście nigdzie nie dali by mi nawet połowy tego (półtorej kawałka wrąbałem przez zrobieniem fotki):

Taki cieplutki posiłeczek na 12h pracy to jak dla muzułmanina zadźgać żyda sznurówką

Taki cieplutki posiłeczek na 12h pracy to jak dla muzułmanina zadźgać żyda sznurówką