www.mazdaspeed.pl

gleby nie będzie, bo auto ma jeździć a nie stać, już i tak ledwo mogę spod bloku wyjechać a dokładka idzie milimetry nad ziemią w pewnym miejscu, nie ma opcji żeby jeszcze coś w dół poszło, chyba że kiedyś kupiłbym felgi 17" ale nie stać mnie ani na takie felgi ani na opony do nich, jeśli zmienię kiedyś felgi, co narazie się oddaliło z powodu wydania kasy u gazownika i na sprężarkę klimy, to jedynie 16" i wtedy możnaby coś lekko obniżyć, ale niestety jakieś półśrodki typu -40 mi się nie podobają, więc albo gwint albo nic, a że nie mogę w ogóle obniżyć to niestety luki_92_92 napisał(a):ale niestety jakieś półśrodki typu -40 mi się nie podobają, więc albo gwint albo nic, a że nie mogę w ogóle obniżyć to niestety

luki_92_92 napisał(a):Pewnie zaraz zostanę za ten wydech zjechany, bo to tylko Z5 z 88KM w serii, u mnie jest ich mniej ale nic na to nie poradzę – wolę drącego ryj mugena za 109zł niż dziurawy tłumik który był zamontowany jeszcze w hiroszimie na taśmie produkcyjnej, a na dedyka mnie nie stać
Dużo 1.5 a nawet 1.3 ma tutaj takie tłumiki i jakoś nie zostali zlinczowani 
a teraz sam będę musiał z tym jeździć 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości