Radex napisał(a):Szymon napisał(a):sauna odhaczona. Kiedy ten seks?
a co, chcesz przyjechać?
toć właśnie po to zagaduję
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Jak przy tej diecie wygląda sprawa alkoholu?
loockas napisał(a):Cel jaki chce osiągnąć, to przede wszystkim nauczyć się regularnie spożywać posiłki. Czuje, że moje dwa posiłki w dni robocze i w zasadzie jeden, rzadko dwa w wolne, zaczynają negatywnie odbijać się na zdrowiu. Chciałbym po prostu zacząć jeść inaczej. Przy okazji uda się może nieco sadła spalić.
boczek86 napisał(a):Ten trening co mówicie to jest croop fit
JohnnyB napisał(a):crossfit
nemi napisał(a):ajlepiej nie być na... żadnej diecie, tylko jeść jak najwięcej kolorowych rzeczy 5-7 razy dziennie małymi porcjami + delikatny sport. Ktoś z mojego otoczenia nie mógł schudnąć stosując konwencjonalne diety i zaczął jeść mało, często, zdrowo i smacznie, a dzięki temu odchodzi frustracja z powodu samego bycia na diecie.
karol napisał(a):Trening Interwalowy taki typowo kulturystyczny to 3min speed tetno 170 i 2 min odpoczynku staramy sie zejsc z tetna na 130-140 i powtarzamy tak 5 razy. To jest najskuteczniejszy trening dla kogos kto nie ma czasu i co jest najlepsze jak zrobimy go rano to spalamy tkankie tluszczowa okolo 12h gdzie przy treningu cardio spalamy tylko podczas treningu
Gib napisał(a):Problemem jest to że nie gotuję, natomiast na rozwiązanie jakie przedstawił Nemi mnie nie stać, patrzyłem na tą stronę i wychodzi że tygodniowa porcja MM kosztuje mniej więcej tygodniowo co zarabiam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości