Konkurs fotograficzny 2012 – Tura IV – ankieta
I wszystko jasne 

moje głosy poszły 
May the Force be with You
- Od: 19 paź 2010, 12:42
- Auto: Mazda 626 GF, 98', 1.8 B+G
Ja również już zagłosowałam, powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
I ode mnie poszło.
Niektóre foty naprawdę profi
Niektóre foty naprawdę profi

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Daniel czemuś tego ziarna ze zdjęcia nie usunął? 
A ja mam pytanie do stanley88 'a gdzie robił to zdjęcie??:) Jakaś druga krzywa wieża??:P
Witam.
Zwracając uwagę na punkt regulaminu: "Uczestnik konkursu przez zgłoszenie pracy oświadcza, że posiada wszelkie prawa, szczególnie autorskie prawa majątkowe do dysponowania zgłaszaną pracą oraz ponosi pełną odpowiedzialność względem Organizatora za naruszenie praw osób trzecich, w szczególności praw autorskich i dóbr osobistych.", oświadczam, że nie mam praw do publikowania zdjęcia. Nie uzyskałem zgody od właściciela pojazdu, który widnieje na zdjęciu. Proszę wobec tego nie głosować na zdjęcie nr !4, które w tym konkursie nie może być brane pod uwagę.
Przepraszam jednocześnie wszystkich zainteresowanych za wprowadzenie w błąd.
Zwracając uwagę na punkt regulaminu: "Uczestnik konkursu przez zgłoszenie pracy oświadcza, że posiada wszelkie prawa, szczególnie autorskie prawa majątkowe do dysponowania zgłaszaną pracą oraz ponosi pełną odpowiedzialność względem Organizatora za naruszenie praw osób trzecich, w szczególności praw autorskich i dóbr osobistych.", oświadczam, że nie mam praw do publikowania zdjęcia. Nie uzyskałem zgody od właściciela pojazdu, który widnieje na zdjęciu. Proszę wobec tego nie głosować na zdjęcie nr !4, które w tym konkursie nie może być brane pod uwagę.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Magoor napisał(a):Witam.
Potwierdzam, wymieniłam z panami PW.
Sprawa dotyczy fotografii nr 14
-
Ania_TM
Magoor napisał(a): Nie uzyskałem zgody od właściciela pojazdu, który widnieje na zdjęciu.
Dla ścisłości, powinno być:
"nie spytałem właściciela pojazdu o wyrażenie zgody na udział zdjęcia w konkursie "
a noPeople_Hate_Me napisał(a):Daniel czemuś tego ziarna ze zdjęcia nie usunął?
to nie ziarno a efekt przedobrzenia z wyostrzaniem 
PS. Głosy poszły, jak się okazuje – jeden nieważny a szkoda...
PS. Głosy poszły, jak się okazuje – jeden nieważny a szkoda...
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Głosy oddane, niektóre fotki naprawdę ciekawe 
Głosy oddane... Widoczki niektóre śliczne... A ja głupi, tak się jazdą na urlop zajarałem, że zdjęć zrobić zapomniałem... 
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011