ale raczej nie przejdzie taka podmianka.
danstan napisał(a):fotel kierowcy z pełną elektryką i 3 pozycyjną pamięcią ustawienia fotela.
Nawet nie widziałem, że była taka opcja... Kupiłeś w PL salonie ?
www.mazdaspeed.pl
danstan napisał(a):fotel kierowcy z pełną elektryką i 3 pozycyjną pamięcią ustawienia fotela.
radzi89 napisał(a):Nawet nie widziałem, że była taka opcja... Kupiłeś w PL salonie ?
MrShrekster napisał(a):po 30tys fotel kierowcy wyglada jak w aucie po 100tys. przebiegu. Niby nic nie przetarte, ale wszystko sie swieci. Przy zakupie doplacilem za potraktowanie foteli jakas substancja (diamondBright) zapobiegajaca plamom i ulatwiajaca czyszczenie, ale to porazka: po zmoczeniu fotela przez deszcz (niechcacy) pokazala sie cala mozaika plam.
danstan napisał(a):Poszukaj foteli z Mazdy 3 BL Sport z produkcji 2009 rok i będziesz miał skórę, a dodatkowo fotel kierowcy z pełną elektryką i 3 pozycyjną pamięcią ustawienia fotela.
Tak jest w mojej Madzi.
bigboy177 napisał(a):@ZOOMik mi się wydaje, że to jest kwestia własnych preferencji, tudzież budowy zadka
bigboy177 napisał(a):Wiadomo, kombinować można skoro jest niewygodnie, niemniej jednak nie ma sensu kierowanie się w tej kwestii opiniami innych.
ZOOMik napisał(a):bigboy177 napisał(a):@ZOOMik mi się wydaje, że to jest kwestia własnych preferencji, tudzież budowy zadka
W moim przypadku to nie zadek odczuwa dyskomfort, lecz przede wszystkim plecy. Wygląda to tak, jakby problem leżał w wyprofilowaniu oparcia – może małe japońce pod siebie te foteliki skroili a wysoki europejczyk cierpi...zachciało ci się egzotyki to masz...
ZOOMik napisał(a):bigboy177 napisał(a):Wiadomo, kombinować można skoro jest niewygodnie, niemniej jednak nie ma sensu kierowanie się w tej kwestii opiniami innych.
Oczywiście...sądzisz, że ktoś będzie chciał wymienić fotel, tylko dlatego, że przeczytał na forum, że jest niewygodny – przecież to byłaby skrajna
Tytan napisał(a):albo trzeba poszukać innego samochodu
bigboy177 napisał(a):Nie masz regulacji podparcia odcinka lędźwiowego? Ja je mam podkręcone na maksa i w sumie idealnie pasuje mi w plecy,
bigboy177 napisał(a):a malutki nie jestem
ZOOMik napisał(a):bigboy177 napisał(a):a malutki nie jestem
No, Twój nick jest dość wymowny...ta cyfra na końcu to wzrost czy waga?
ZOOMik napisał(a):Tytan napisał(a):albo trzeba poszukać innego samochodu
Przekonałeś mnie, zaczynam się rozglądać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość