filtr paliwa od nowości (zakupu
p.s co to jest ten boost sensor??
mam nadzieję, że to jakaś błachostka lada dzień chciałem w Bieszczady jechac...
www.mazdaspeed.pl
osabeerladen napisał(a):filtr paliwa od nowości (zakupu) nie był wymieniany, ostatnio zdażalo mi się jeździć na głębokiej rezerwie
osabeerladen napisał(a):Neo kontrolka nie miga a co mają hamulce do tego?
osabeerladen napisał(a):tadziol sprawdzę ten filtr, ale jak na moje laickie oko to nie tędy droga
osabeerladen napisał(a):Znalezienie eksperta, który podepnie się do mojej Mazduni nie było wcale łatwe, ale w końcu się udało...
Nie wiem, czy zrobił to poprawnie, ale wysypało mu 37 błędów. On twierdził, że wszystkie te błędy związane są z EGR-em, nie miał jednak pewności dlatego nie wziął ode mnie ani grosza.
osabeerladen napisał(a):Neo kontrolka nie miga
osabeerladen napisał(a):Jutro z rana wymienię filtr paliwa tak jak radzicie. Czy możecie mi wskazać gdzie mogę zobaczyć fotorelację z tej operacji?
osabeerladen napisał(a):gość stwierdził, że turbina o.k wszelkie zawory też a powiedział, że to katalizator lub wtryskiwacze...
osabeerladen napisał(a):że nie sądzi aby była to turbina zepsuta
chociaż gruba rura dolotowa przy dodawaniu gazu i obrotach powyżej 3000 jest miękka, jak g.... a powinna twardnieć (nie ma ciśnienia)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6