Wrażenia z MegaSpotu Ryki 2012

13-15 lipca 2012

Postprzez Szalotka » 16 lip 2012, 11:10

Qbatron napisał(a):Niestety zmeczenie wzielo gore i nie dalem rady dojechac na rajd turystyczny – fajnie bylo?

U nas na punkcie było goło i wesoło <lol>
Szalotka

Postprzez Fasola » 16 lip 2012, 11:35

My tu gadu – gadu, jedni fajnie się bawili na zlocie a drudzy......

Obrazek
Fasola

Postprzez Barthez » 16 lip 2012, 11:40

a mógł jechać do Ryk....
Forumowicz

Od: 11 kwi 2005, 19:05
Auto: Jest

Postprzez ravo » 16 lip 2012, 11:44

biedny kinki heheh
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Fasola » 16 lip 2012, 11:47

Nie ma srania po krzakach....teraz już tylko z górki :D
Fasola

Postprzez PLaster » 16 lip 2012, 12:02

a co ma mieć lepiej od nas ;)
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Lulka » 16 lip 2012, 12:11

ejjj no przestańcie ... czy posiadanie żony to taka straszna kara za niewinność dla was facetów? :>

przecież my ŻONY nie skułyśmy was kajdankami i łańcuchami i nie trzymałyśmy przed ołtarzem/urzednikiem pistoletu przy waszej skroni :D

każdy z was wiedział że bez kobiety u swego boku jego życie nie będzie tak cudowne, wspaniałe, kolorowe, urozmaicone, niesamowite etc :D więc przestać mi tu robić OT :D proszę ładnie pisać wrażenia ze zlotu a z gratulacjami i kondolencjami dla Kinkiego zapraszam tutaj
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez lukias81 » 16 lip 2012, 12:13

Po ślubie nie jest źle :) Lepiej też nie, no może częściej <lol>
Mam fabrycznie ustawiony chaos..
Forumowicz

Od: 7 maja 2011, 21:09
Auto: T57HT
Xedos 6 CA KF

Postprzez Don Gregorio » 16 lip 2012, 12:20

Paweł napisał(a):W imieniu Zarządu szczególne podziękowania dla: Lulki, szkodnika_byd, gaduli, Szyny, lukiasa81, Erastotenesa, Magoora, ADHD, bandita, bartga, Speeda, gromaćka, Widzewianki_TM, Don Gregoria, Bartosza MX6.

Bardzo dziękuje za słowa uznania Prezesie choć nie wiem za bardzo czym ja sobie na nie zasłużyłem :)
Być może tym że w celach Zlotowych Ryki 2012 przegoniłem moją Mazdą 1300km z 4 twarzami na pokładzie z czego 2 w ciągu 3h wchłoneły 24 piwa :D <lol>
Dzięki wszystkim za Zlocik było fajnie.
Dzięki ekipie z kujawsko-pomorskiego za mruganie awaryjnymi na trasie – mój traktor nie jest tak szybki :)
Dzięki Gromaciek za zainteresowanie się mną na poboczu – to tylko zapchany filtr paliwa był :)
Dzięki Lukias81 za zabranie identyfikatora przez co Speed nie wiedział jaki mam numer startowy i 5 osób łaziło w kółko z telefonami szukając zasięgu celem przeładowania strony forumowej :D
Dziękuje wszystkim co tańcowali wkoło mojej BJ-ki na lini startowej 1/4 skutecznie mnie zagadując co skutkowało fail startem :P i najdłuższym przejazdem :) 30 sek z hakiem <lol>
Z tymi, których nie udało się poznać mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja :D
pozdro dla wszystkich obecnych na Rykach :D
PS. Azile – następnym razem nie wędruj po pijaku po całym lotnisku nocą ;)
Forumowicz

Od: 12 kwi 2009, 10:55
Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red

Postprzez ravo » 16 lip 2012, 12:21

Paweł napisał(a):W imieniu Zarządu szczególne podziękowania dla: Lulki, szkodnika_byd, gaduli, Szyny, lukiasa81, Erastotenesa, Magoora, ADHD, bandita, bartga, Speeda, gromaćka, Widzewianki_TM, Don Gregoria, Bartosza MX6.

Za wsparcie imprezy dziękujemy także firmom: ASO Mazda Impex Lublin, Forté i Japan Serwis Lublin.

Zacznę od podziękowań :)

Nie chcę wyróżniać bo każdy dołożył swoją cegiełkę do zlotu ale ... dzięki ADHD za całą oprawę graficzną jesteś niezastąpiony. Lulu dzięki za ogrom pomocy przy wielu kwestiach zlotowych. Dawid dzięki za pomoc w dniu zlotu i sponsora, za poświęcania się i latanie tym busem na zloty. Szkodnik dzięki za pomoc i na lotnisku i wieczorem ( masz ładny głos hihi ), gadula dzięki za jak zwykle mega profesjonalne ogarnięcie ćwiartki, Bandit za car audio, Szyna jesteś najlepszym porządkowym w tym klubie <diabełek> , Chłopaki od szkolenia czyli lukias, Erastotenes i Magoor byliście świetni, ja się dużo nauczyłem. Dzięki wszystkim obstawiającym punkty na rajdzie :) było bardzo miło. Dzięki Julek za dzierganie naklejek :P I tym wszystkim o których jeszcze zapomniałem. Dziękuje uczestnikom za bardzo fajną zabawę, wszyscy byli grzeczni a bezpieczeństwo dzięki Wam stało na najwyższym poziomie to dzięki Wam zlot się odbył i był tak fajny. Dziękuje także swojej ukochanej żonie bez której pewnie nie bym był w stanie zorganizować tego zlotu, która zawsze mi pomaga i wspiera w tej zwariowanej pasji. Pozdrawiam chłopaków ze Szkoły Jazdy Racing – trasa świetna, idealna dobrana do naszych możliwości. Dziękuje sponsorom oraz Pawłowi który na ostatnią chwilę załatwił tak fajne nagrody :) i jak zwykle wspierał mnie w tym o co poprosiłem.

Podsumowując krótko zlot było naprawdę super, udało się trzymać ramy czasowe, było bezpiecznie na lotnisku a w ośrodku zabawa przednia. jedzenie smaczne i chyba nikt nie wyszedł głodny, warunki trochę z poprzedniej epoki ale za tą cenę w wakacje i tak było ok. W kwestii ćwiartki przepraszam za krótkie hamowanie ale było tak z powodów bezpieczeństwa ( osobny powrót jak i cała trasa i parkingi bezkolizyjne dzięki temu ) oraz tego, że w przeciwną stronę było z górki a tu pomiar był w pełni prawdziwy. Dało to pewnie do myślenia, że nie tylko moc się liczy a także większe tarcze i dobre klocki :P. Konkurencje rodzinne z powodu wiatru nie mogły się odbyć ale chyba nikt się nie nudził :)

To jak do zobaczenia we Wrocławiu ?? :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Bartg » 16 lip 2012, 12:29

ravo napisał(a):To jak do zobaczenia we Wrocławiu ?? :)

<ok> Otwieraj wątek z zapisami <jupi> :D
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez szadol1 » 16 lip 2012, 12:30

Ja również dzięki za zabawę było super. Widzimy się w Wrocławiu :)

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Forumowicz

Od: 26 mar 2009, 08:54
Auto: 626 94r 1,8 Sedan R.I.P :(
626 94r 2.5i V6 KL Cronos R.I.P
Suzuki Swift 1.3 93r R.I.P
Honda AF29 Vision R.I.P
Galant 2.0 98r R.I.P
323F 95r 1.8 R.I.P.
Space Star 1.6

Postprzez Don Gregorio » 16 lip 2012, 12:36

Planuję zaliczyć Wrocław ale nie wiem jak z wolnym :D
Mam nadzieję, że się uda :)
Forumowicz

Od: 12 kwi 2009, 10:55
Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red

Postprzez Fasola » 16 lip 2012, 13:15

Dobra, muszę coś nabazgrać – bo wypada hahaha
Na wstępie dziękuje Siw-y'emu, który kupił mi bilet wstępu z noclegiem i koszulką zlotową włącznie, nieznanemu Klientowi z Lubelskiego, dzięki któremu miałem za co przyjechać i odjechać do domu :D, wszystkim klientom z wlkp, którzy obdarowali mnie w alkohol na zlot i mojej firmowej karocy, która bez większych fochów bezpiecznie ze mną zaliczyła ponad 1000 km <jupi> <jupi>

Tegoroczne Ryki – najlepiej zorganizowane na których byłem (w sumie 3x), chociaż mógłbym śmiało stwierdzić, że to najlepiej zorganizowany zlot do tej pory na który miałem okazje dojechać.
Nie znalazłem nic do czego można było mieć sapakę. Było bezpiecznie, wesoło i przekur.....ście kozacko :D
Namiot był wreszcie profesjonalnie przytwierdzony do podłoża <spoko> , były kosze na śmieci (worki), wszystko dopięte na ostatni guzik.

Miło było poznać i pogadać z osobami do tej pory znanymi tylko z forum – Plaster i Plasterka <spoko> super towarzystwo, dzięki za pogaduchę i spacery – super macie wystój do spania w aucie (jeździsz na TIR'ach ?? hahaha hahaha )

Coper, szacun, że zamiast fajnymi brykami, walisz na zloty swoim francuskim wynalazkiem <spoko> dzięki temu można wszystko zabrać na "raz" a Porek i Julek wraz z Tobą nie muszą się martwic o namiot :)

Gaduła – super prowadzenie ćwiartki, jak zawsze na każdym zlocie.
Szkodnik – twoja obecność musi być obowiązkowa – urodziłeś się z mikrofonem i cytrynówką w rękach chyba :D
Małżeństwu z Krotoszyna dziękuje za dostarczone emocje, super towarzystwo i łezki wzruszenia jakie mnie dopadły, gdy mój region odbierał nagrody <spoko>
Spoon – dzięki za wódkę którą mi odsprzedałeś, była jak woda na pustyni <ok> <spoko>
Nynuchy – płci męskiej dziękuje za serwis mojego auta, fachowych porad i powalający usmiech, żeńskiej zaś – za rozmowy na każdy temat, towarzystwo w nocnych wycieczkach po pokojach, wraz z reszta grupy <spoko> Masz super osobowość ;)
Bandit – schudłeś, prawda :D, fajną masz kobitkę a wasze towarzystwo to zawsze kupa smiechu, było super <spoko>
"Lucas i jego żyrant", Bimbak, Porek, Loczek, z wami wódka smakuje inaczej :D – jest cudowna, brakło tylko Zygrychy
Miło było też wypić z zarządem klubu, co udowadnia, że nie ma żadnych barier między nami <spoko>
Ravo, czy Ty nie wymiotowałeś rano po wymieszaniu reed'sa czerwonego z zielonym ?? <glupek2> <glupek2> hahaha hahaha

Lulu – dzięki za rajd, gratuluje również zostania "prawą" ręką zarządu :D
miło było śpiewać w Twoim towarzystwie jak i się bawić na lotnisku czy imprezie :)

Dziękuje również ekipie, która poświeciła swój czas, pokazując nam szkolenie w udzieleniu pierwszej pomocy, było to bardzo przydatne i chwała im za pomysł, nigdy nie było czegoś takiego do tej pory <spoko> Statystowanie jako ofiara w subaru Ravo była cool :D (mam nadzieje, ze nogą nie urwałem chlapacza :D)

Szacun dla całego zarządu za ogarnięcie tak wielkiej imprezy <spoko>

Nie wiem o kim zapomniałem, ale ten Zlot dzięki nam wszystkim był wyjątkowy i zostanie na długo w naszych głowach
Fasola

Postprzez People_Hate_Me » 16 lip 2012, 13:17

Jest Chwila to i ja coś napiszę :)
wielkie dzięki ekipie z Kuj-Pom za to że się udało nam zorganizować i dojechać wspólnie na zlot ( z powrotem już trochę gorzej bo się po odłączali co niektórzy ale sprawy wyższe w niektórych przypadkach)

Piątek wieczór fantastyczna zabawa Cieszę się że mogłem pogadać z Tyloma osobami których tak dawno nie widziałem a zarazem z nowymi :)

w sobotę dużo się działo czuć było zapach palonej gumy oraz dużej ilości przepalanej benzyny.
żałuję tylko że nie mogłem wystartować w os'ie ale bałem się trochę o samochód. aczkolwiek z relacji jakie dochodziły do mnie było naprawdę świetnie :)

Wieczorna impreza była też dobra :)
ośrodek w sumie też spoko xD

A rajd był genialny Ci co nie wystartowali niech żałują :P
Lulu my się nie daliśmy nabrać na Twoj żart xD
a co do mojego poczucia Humoru to go nigdy nie zabraknie :P

a na koniec podziękowania:
Wielkie podziękowania dla Onyxa i Malutkiej za użyczenie 2 opasek (Bez tego pewnie bym nie dał rady wystartować w ogóle)
Również ogromne dzięki dla Nynucha który pomógł mi to poskładać na lotnisku :)
Wielkie podziękowania dla Szyny i Capazo za użyczenie oleju :)
no i podziękowania dla Sewy i Marty że wytrzymaliście ze mną w samochodzie :P
Gratulacje dla organizatorów za to że zlot był dopięty i zorganizowany w 100% profesjonalniej, oby tak dalej!

No i teraz się trochę poskarżę bo nie powiem ale mnie to troszkę zabolało i wqrw....
a mianowicie dziękuję komuś bardzo uprzejmemu za to że złożył mi lusterko prawe w druga stronę niż właściwa, czego efektem jest popękany uchwyt lusterka.
Ostatnio edytowano 16 lip 2012, 13:32 przez People_Hate_Me, łącznie edytowano 1 raz
Psssssssssssssst
Klubowicz

Od: 16 lip 2008, 15:26
Auto: Mazda MX-6 (GE) 2.0 FS-T 93r
Subaru Impreza (GC) 2.0 Combi

Postprzez Fasola » 16 lip 2012, 13:27

Zapomniałeś podziękować bocianowi. który Ci obsrał bolida <rotfl>
Fasola

Postprzez People_Hate_Me » 16 lip 2012, 13:31

Fasola napisał(a):Zapomniałeś podziękować bocianowi. który Ci obsrał bolida

Pierwszy raz w życiu widziałem tak wielką kupę na samochodzie xD
dzięki za interwencje xD

<rotfl> <rotfl> <rotfl> <lol> <lol> <lol>
Ostatnio edytowano 16 lip 2012, 13:35 przez People_Hate_Me, łącznie edytowano 1 raz
Psssssssssssssst
Klubowicz

Od: 16 lip 2008, 15:26
Auto: Mazda MX-6 (GE) 2.0 FS-T 93r
Subaru Impreza (GC) 2.0 Combi

Postprzez szadol1 » 16 lip 2012, 13:33

Fasola napisał(a):Zapomniałeś podziękować bocianowi. który Ci obsrał bolida <rotfl>

hahahahahahahaha To było niezłe <lol> hahaha hahaha hahaha
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Forumowicz

Od: 26 mar 2009, 08:54
Auto: 626 94r 1,8 Sedan R.I.P :(
626 94r 2.5i V6 KL Cronos R.I.P
Suzuki Swift 1.3 93r R.I.P
Honda AF29 Vision R.I.P
Galant 2.0 98r R.I.P
323F 95r 1.8 R.I.P.
Space Star 1.6

Postprzez Lulka » 16 lip 2012, 13:40

Fasola napisał(a):
Lulu
miło było śpiewać w Twoim towarzystwie jak i się bawić na lotnisku czy imprezie :)

:] nie dziękuj... dedykacja mi wystarczyła :D

a po tych śpiewach to teraz się ze mnie w pracy śmieją bo dzwonie po firmach i poptwierdzam udział w konferencji a głos mam nie lepszy niż wczoraj .. co się odezwe to ludzie u mnie w pokoju się hahają ... :] ale co tam :D warto było ... :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Fasola » 16 lip 2012, 13:41

Wiadomo, że warto :D

Czy to czujesz....heh
Fasola