oni powinni wiedziec wiecej...
ja mysle, ze wszystko jest ok
www.mazdaspeed.pl
mandzynek napisał(a):ja osobiscie odbieram ten watek troche inaczej z racji tego ze zyjemy w UK i nasza grupa ma ok 25- 30 ludzkow w tym jednym i glowym poscie mozemy pisac o wszystkim. teraz wynika ze glowny post jest tylko do zapisywania sie na zloty a cala reszta trzeba zakladac nowe watki, troszku to dziwne ale coz.
ja i tak sie malo udzielam wiec mnie to rybka jak to mowia nie moj cyrk nie moje malpki
pozdr
Mazda 3 napisał(a):Coś trzeba zrobić przed przyjazdem? Czy tylko wziąć swoją madzie?
mandzynek napisał(a):ja i tak sie malo udzielam wiec mnie to rybkajak to mowia nie moj cyrk nie moje malpki
glowasiek napisał(a):badz odezwa sie osoby z PL, z ktorymi defakto nie mam nic wspolnego.
karol napisał(a):A moze zrobimy ankiete pomiedzy uzytkownikami z zagramanicy Wtedy watek UK by byl tak jak Wojtek mowi pod nasze mazdeczki i wsyzstko zwiazane ze spotami a drugi jako smietnik o wsyzstkim i o niczym.
pawel1978 napisał(a):Przyjedziesz na następny, przyjedziesz![]()
![]()
![]()
Mazda 3 napisał(a):A u Ciebie jak jest z tymi kontrolkami?
Wojtek napisał(a):jezeli powstalaby "czateria ludzi na obczyznie", to wszystkie watki o takim charakterze w tym dziale... musialyby byc tam wlaczone... co bardzo pomoze np. D i BeNeLux-owi, Norwegii... i innym...
Wojtek napisał(a):co do czaterii... jestescie klubowiczami i macie takowa w dziale tylko dla klubowiczow... widzieliscie ja?
Wojtek napisał(a):prosze, aby kazdy z klubowiczow i kandydatow na klubowicza, zastanowil sie chwilke... nad tym jak podchodzi do uczestnictwa w zyciu klubu... i co to oznacza dla niego samego...
Wojtek napisał(a):dla przypomnienia:
– jestesmy klubem wywodzacym sie z PL, zrzeszajacym milosnikow samochodow marki Mazda, ktorzy budujac wzajemne relacje pomagaja sobie... np. z problemami z autem.
– aby udzielac sie w zyciu forum i regionu nie trzeba byc (miec status) klubowicza...
Wojtek napisał(a):czytajcie ze zrozumieniem...
Kamil napisał(a):najprostszym argumentem jest brak inteligencji (czytaj cytat)
Kamil napisał(a):wyraziłem swoje zdanie
Kamil napisał(a):Oki, nie moja brocha.
radar88 napisał(a):Każdy z nas ma jeszcze inne hobby, typu znaczki pocztowe, gry wideo,kolekcjonowanie kosiarek itp, każdy chciał by podzielić się swoim hobby
radar88 napisał(a):bądź chodziaz popierd..ić sobie od rzeczy![]()
radar88 napisał(a):Dołączając do czaterii, luźnych rozmów zrobi się zamieszanie, ponieważ UK będzie rozmawiało np o PS3/Xbox a strona PL o znaczkach....
Wojtek napisał(a):Kamil... nie obrazaj ludzi w PL... przesadzasz...
Wojtek napisał(a):dokladnie... niestety sprawa nie dotyczy ciebie...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd