Wygląda kozacko

www.mazdaspeed.pl
tekkenfan napisał(a):co do kierunków to nie baw się w pomarańcze tylko daj na czarn
djakob napisał(a):Żebyście nie myśleli, że pod maską nic się nie dzieje :
tekknoraver napisał(a):drugi Radex?
tekkenfan napisał(a):tekknoraver napisał(a):drugi Radex?
![]()
Patrząc na auto to kierunki boczne jak i przednie razem z pozycjami znajdują się na linii czarnego paska okalającego auto dlatego uważam że taki mod jest jak najbardziej wskazany, tym bardziej przy czarnym aucie
Radex napisał(a):tekkenfan napisał(a):tekknoraver napisał(a):drugi Radex?
![]()
Patrząc na auto to kierunki boczne jak i przednie razem z pozycjami znajdują się na linii czarnego paska okalającego auto dlatego uważam że taki mod jest jak najbardziej wskazany, tym bardziej przy czarnym aucie
kolega w sumie dobrze pisze, teraz migacze boczne nie pasują do niczego.
trzeba albo je zrobić na ciemno albo kierunkowskazy na przodzie zrobić w amberze.
osobiście uważam że ładniej by było jeśli przód zrobiłbyś w amber.
tekknoraver napisał(a):nie chcesz się zamienić na auta?mam neona na sprzedażopisany na forum
djakob napisał(a):tekknoraver napisał(a):nie chcesz się zamienić na auta?mam neona na sprzedażopisany na forum
oj nigdy
Chłopaki pomarańcz do mnie nie przemawia
Jakoś wolałbym zrobić kierunki na czarno
dekiel jak dekial ale i aku pasujepatryk240 napisał(a):Oczywiście piękna pokrywa pasująca do felgKielichy wspawywałeś nowe czy tylko zabezpieczałeś??
patryk240 napisał(a):kielichy wspawywałeś nowe czy tylko zabezpieczałeś??
tekknoraver napisał(a):zabezpieczałeś czy od nowa robione kielichy?
tekkenfan napisał(a):Gadaj z czego wyrzeźbiłeś rozpórkę kielichów?
Radex napisał(a):srebrne zaciski mi nie pasują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości