Wygląda kozacko

www.mazdaspeed.pl

tekkenfan napisał(a):co do kierunków to nie baw się w pomarańcze tylko daj na czarn
djakob napisał(a):Żebyście nie myśleli, że pod maską nic się nie dzieje :

tekknoraver napisał(a):drugi Radex?

tekkenfan napisał(a):tekknoraver napisał(a):drugi Radex?
![]()
Patrząc na auto to kierunki boczne jak i przednie razem z pozycjami znajdują się na linii czarnego paska okalającego auto dlatego uważam że taki mod jest jak najbardziej wskazany, tym bardziej przy czarnym aucie
Radex napisał(a):tekkenfan napisał(a):tekknoraver napisał(a):drugi Radex?
![]()
Patrząc na auto to kierunki boczne jak i przednie razem z pozycjami znajdują się na linii czarnego paska okalającego auto dlatego uważam że taki mod jest jak najbardziej wskazany, tym bardziej przy czarnym aucie
kolega w sumie dobrze pisze, teraz migacze boczne nie pasują do niczego.
trzeba albo je zrobić na ciemno albo kierunkowskazy na przodzie zrobić w amberze.
osobiście uważam że ładniej by było jeśli przód zrobiłbyś w amber.

tekknoraver napisał(a):nie chcesz się zamienić na auta?mam neona na sprzedażopisany na forum

djakob napisał(a):tekknoraver napisał(a):nie chcesz się zamienić na auta?mam neona na sprzedażopisany na forum
oj nigdy
Chłopaki pomarańcz do mnie nie przemawia
Jakoś wolałbym zrobić kierunki na czarno

więc będę testował, które sprężyny zostawię 

dekiel jak dekial ale i aku pasujepatryk240 napisał(a):Oczywiście piękna pokrywa pasująca do felgKielichy wspawywałeś nowe czy tylko zabezpieczałeś??

patryk240 napisał(a):kielichy wspawywałeś nowe czy tylko zabezpieczałeś??
tekknoraver napisał(a):zabezpieczałeś czy od nowa robione kielichy?
tekkenfan napisał(a):Gadaj z czego wyrzeźbiłeś rozpórkę kielichów?

Radex napisał(a):srebrne zaciski mi nie pasują

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości