Post przez Grzechu_rwk » dzisiaj, 10:23
powietrze łapane jest z przodu samochodu jak sie kończy przednia szyba i jest tam ten czarny plastik tam jest wlot
przeciez napisałem dokładnie
www.mazdaspeed.pl
Post przez Grzechu_rwk » dzisiaj, 10:23
powietrze łapane jest z przodu samochodu jak sie kończy przednia szyba i jest tam ten czarny plastik tam jest wlot
kzktkn napisał(a):Ja mam taka puszke i filtra tu nigdzie nie widze, ale nic sie nie sypie to nie ruszam, jak bedzie trzeba to zaczne przy tym kopac
Garbage1989 napisał(a):kzktkn napisał(a):Ja mam taka puszke i filtra tu nigdzie nie widze, ale nic sie nie sypie to nie ruszam, jak bedzie trzeba to zaczne przy tym kopac
mam ten sam model z klimą i nie mam żadnego filtra kabinowego bo już przerabiałem ten temat, z tego co wywnioskowałem to nawet nie ma konkretnych wytycznych które samochody miały filtr kabinowy a które nie, choć zastanawiający jest fakt, że EPC po wprowadzeniu VINu twierdzi że nie było fabrycznie zamontowanej instalacji a co dziwniejsze wszystkie elementy sa na pewno fabryczne i montaż tez wygląda na fabryczny a nie jakąś maniane w garażu pana zdziśka złotej rączki z osiedla
rutkowski0075 napisał(a):Mi leciało, głównie nasiona z lipy, ale i inne rzeczy też, jakieś małe gałązki nawet
Założyłem filtr ale i tak nie przestało lecieć, po prostu trzeba się przemęczyć trochę żeby wszystko wyleciało z zakamarków w kanałach, chyba że masz dobrą sprężarkę, to możesz włożyć końcówkę do początku układu ( za konsolą środkową, od strony pasażera ) i też Ci pewnie dużo wydmucha
Ty masz pewnie coś takiego, pozwoliłem sobie pożyczyć zdjęcie z forum
i przy kupnie filtra sprawdź jaki masz, bo jak taki jak na zdjęciu to masz jeden duży filtr
a jak masz taki biały plastik a nie czarny to taki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości