http://www.youtube.com/watch?v=2Ye4SOU24hQ

www.mazdaspeed.pl
mcmorik napisał(a):farby do malowania samochodupróbujmy załatwić gdzieś za free
Mazd Max napisał(a):Narzekamy na brak funduszy i innych rzeczy....![]()
A ja się spytam, gdzie w ogóle jest zareklamowany ten dzień????
Forum MS, Facebook i.....Nie chcę się wymądrzać i powtarzać ale plakaty byłyby bardzo przydatne.
Nie wszyscy ludzie siedzą w necie, szczególnie starsi....a plakat wiszący gdzieś w ruchliwym miejscu jednak przykuwa uwagę![]()
Mazd Max napisał(a):A ja się spytam, gdzie w ogóle jest zareklamowany ten dzień????
Forum MS, Facebook i.....![]()
Mazd Max napisał(a): A czy nie można by za symboliczne 5 zł sprzedać tych kiełbasek? Już o tym pisałem ale nawet pół postu nie widziałem w którym ten pomysł by ktoś choćby próbował rozważyć
Lulka napisał(a):Na forum wisi baner, PR'y z innych regionów dostali ode mnie info na PW w jaki sposób mogą pomóc i przyłączyć się do akcji, jeśli nie są w stanie zebrać gotówki ...
na Fejsie też jest temat założony i uaktualniany ...myślę że więcej na FB nie da się zrobić w tej kwestii
Mazd Max napisał(a): A czy nie można by za symboliczne 5 zł sprzedać tych kiełbasek? Już o tym pisałem ale nawet pół postu nie widziałem w którym ten pomysł by ktoś choćby próbował rozważyć
nie ma takiej opcji, i jest to trudne technicznie.. i nie wiem czy byłby ktoś chętny żeby przez cały dzień stać obok grillmena i decydować kto płaci a kto nie
Mazd Max napisał(a):Pracuję w reklamie i coś na ten temat wiem.
GRU napisał(a):Mazd Max napisał(a):Pracuję w reklamie i coś na ten temat wiem.
Nie chcę być nie miły ale na co jeszcze czekasz? Dopiero teraz to mówisz
!! Gadać każdy umie
!
Mazd Max napisał(a):GRU napisał(a):Mazd Max napisał(a):Pracuję w reklamie i coś na ten temat wiem.
Nie chcę być nie miły ale na co jeszcze czekasz? Dopiero teraz to mówisz
!! Gadać każdy umie
!
wydrukowanie 100 czy 200 plakatów B2 w kolorze, na ładnym papierze to koszt 250 PLN (koszt surowców bez zarobku drukarni)
Mazd Max napisał(a):Nie mam czasu na zabawę w projekty, mogę tylko wydrukować. Poza tym usłyszałem od Andrzeja że za projekt trzeba zapłacić a kasy mało. Z drugiej strony grafik, który projektuje taki plakat i wie że do dla dzieci na szczytny cel a chce za to jeszcze kasę to ....uj nie grafik![]()
Lulka a czy ja mówiłem coś o zapłacie za plakaty??? Czy rok temu wziąłem choćby złotówkę??![]()
Ty chyba też dziś wstałaś lewą nogą
Mazd Max napisał(a):Ty chyba też dziś wstałaś lewą nogą
Lulka napisał(a):15. reprezentacja MS na mecz-?????????????????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość