Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez mich553 » 26 maja 2012, 17:33

Witam podaje dla zainteresowanych link do mazdy którą udostepniam do malowania – ta po prawej stronie na rej. wpr
http://www.youtube.com/watch?v=2Ye4SOU24hQ
<czarodziej> <czarodziej>
Ostatnio edytowano 26 maja 2012, 20:45 przez mich553, łącznie edytowano 2 razy
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez nell8 » 26 maja 2012, 18:01

mich553 napisał(a):ta po lewej stronie na rej. wpr

Superrrrrr!!!!! <spoko> I w dodatku biała jest – rewelacjaaaaaaaaa <jupi> <jupi> <jupi>
Miejsce w Konstancinie jest już dla niej wyznaczone :D mich553 – dasz radę ją podstawić ok.10.00?
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez mich553 » 26 maja 2012, 19:26

Zaden problem nawet zastanawiam się czy dzien wczesniej pod wieczór nie można by ją tam sprowadzić.
Cieszę się ze jeszcze się przyda autko.
odnośnie 4x4 czekam az zgadają się chłopaki odnośnie tej imprezy dla dzieciaków więc muszę poczekać na wieści od nich-mam nadzieję ze jednak da mi sie ich namówić
Forumowicz

Postprzez mcmorik » 27 maja 2012, 14:50

Mamy kolejna atrakcje :)
zwiazku z tym że mamy hale na 2h a mecz nie bedzie tyle trwał bo jak wiemy chłopaki z reprezentacji mazdy nie maja dobrej kondycji :P przed meczem zaczniemy 20-30min kursem Taekwondo wramach rogrzewki :)
kumpel ktory jest bylym zawodnikiem zdeklawował sie na 99,9% że chetnie zrobi coś takiego :)
podstawy Taekwondo jakieś kopniecia czy podstawy samoobrony :)

sprawy do załatwienia w trybie pilnym
transport...
farby do malowania samochodu :) próbujmy załatwić gdzieś za free

moi drodzy rozgłośmy wśrod znajomych o zbiórce kasy ... boo troszke mało mamy ... a może znajda sie jacyś chetni wśród znajomych co by nas wspomogli
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Mazd Max » 27 maja 2012, 17:35

Narzekamy na brak funduszy i innych rzeczy.... :|
A ja się spytam, gdzie w ogóle jest zareklamowany ten dzień????
Forum MS, Facebook i.....?? Nie chcę się wymądrzać i powtarzać ale plakaty byłyby bardzo przydatne.
Nie wszyscy ludzie siedzą w necie, szczególnie starsi....a plakat wiszący gdzieś w ruchliwym miejscu jednak przykuwa uwagę :> Pracuję w reklamie i coś na ten temat wiem.
Gdy poruszyłem temat plakatów na którymś ze spotów to usłyszałem że po co nam kupa ludzi wkręcająca się na krzywy ryj na darmowe kiełbaski? :| A czy nie można by za symboliczne 5 zł sprzedać tych kiełbasek? Już o tym pisałem ale nawet pół postu nie widziałem w którym ten pomysł by ktoś choćby próbował rozważyć :(
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Marianek » 27 maja 2012, 18:21

mcmorik napisał(a):farby do malowania samochodu :) próbujmy załatwić gdzieś za free

Zapytajcie tu http://www.elakiery.pl/ może dadzą coś,w zamian za baner na forum na jakiś czas na przykład.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez mcmorik » 27 maja 2012, 20:27

Mazd Max napisał(a):Narzekamy na brak funduszy i innych rzeczy.... :|
A ja się spytam, gdzie w ogóle jest zareklamowany ten dzień????
Forum MS, Facebook i.....?? Nie chcę się wymądrzać i powtarzać ale plakaty byłyby bardzo przydatne.
Nie wszyscy ludzie siedzą w necie, szczególnie starsi....a plakat wiszący gdzieś w ruchliwym miejscu jednak przykuwa uwagę :> :(

Nie chce być złośliwy ale odpowiedzi powinna udzielić osoba która prawie 2 miesiące temu się zdeklarowała do bycia Głównym Organizatorem. Teraz już nie jest czas na roztrząsanie tego w przeciągu ostatniego tyg. i tak załatwione i ustalone zostało więcej niż od pierwszej rozmowy na temat akcji :P

Teraz musimy zrobić wszystko żeby piknik się odbył i żeby było fajnie i żeby dzieciaki dobrze się bawiły :)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Lulka » 27 maja 2012, 21:41

Mazd Max napisał(a):A ja się spytam, gdzie w ogóle jest zareklamowany ten dzień????
Forum MS, Facebook i.....??

Na forum wisi baner, PR'y z innych regionów dostali ode mnie info na PW w jaki sposób mogą pomóc i przyłączyć się do akcji, jeśli nie są w stanie zebrać gotówki ...

na Fejsie też jest temat założony i uaktualniany ...myślę że więcej na FB nie da się zrobić w tej kwestii

Mazd Max napisał(a): A czy nie można by za symboliczne 5 zł sprzedać tych kiełbasek? Już o tym pisałem ale nawet pół postu nie widziałem w którym ten pomysł by ktoś choćby próbował rozważyć :(

nie ma takiej opcji, i jest to trudne technicznie.. i nie wiem czy byłby ktoś chętny żeby przez cały dzień stać obok grillmena i decydować kto płaci a kto nie :)
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Mazd Max » 27 maja 2012, 22:05

Lulka napisał(a):Na forum wisi baner, PR'y z innych regionów dostali ode mnie info na PW w jaki sposób mogą pomóc i przyłączyć się do akcji, jeśli nie są w stanie zebrać gotówki ...
na Fejsie też jest temat założony i uaktualniany ...myślę że więcej na FB nie da się zrobić w tej kwestii

No właśnie, uważam że Forum MS i Facebook to za mało i jeśli chcemy zrobić za rok coś podobnego to trzeba myśleć o tym dużo wcześniej – mam na myśli min. telewizję typu TVP Warszawa. Po prostu obudziliśmy się z tym za późno, ale mam nadzieję że wszystko się uda :D

Mazd Max napisał(a): A czy nie można by za symboliczne 5 zł sprzedać tych kiełbasek? Już o tym pisałem ale nawet pół postu nie widziałem w którym ten pomysł by ktoś choćby próbował rozważyć :(

nie ma takiej opcji, i jest to trudne technicznie.. i nie wiem czy byłby ktoś chętny żeby przez cały dzień stać obok grillmena i decydować kto płaci a kto nie :)

Trudne technicznie??? A niby dlaczego?? A ja uważam że to bułka z masłem, nikt nie musi stać i się kłaniać przez cały dzień – trzeba tylko postawić przy grillu skarbonkę i tabliczkę coby ludzie wrzucali co mogą na dom dziecka. W innym miejscu wydzielić miejsce na podarki rzeczowe i sprawa załatwiona <oczko> Ale o akcji musi wiedzieć jak najwięcej osób...nie tylko z Forum MS i Facebooka <oczy>

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Lulka » 28 maja 2012, 08:03

nie obudziliśmy się za późno ....prawda jest taka że nie mając statusu organizacji ..a będąc tylko Klubem Motoryzacyjnym..badziewie możemy ...i koniec dyskusji ...

skarbonka nie zdałaby egzaminu ...
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez GRU » 28 maja 2012, 10:18

Mazd Max napisał(a):Pracuję w reklamie i coś na ten temat wiem.

Nie chcę być nie miły ale na co jeszcze czekasz ??? Dopiero teraz to mówisz !!!! Gadać każdy umie !!!
GRU

Postprzez Mazd Max » 28 maja 2012, 10:48

GRU napisał(a):

Nie chcę być nie miły ale na co jeszcze czekasz ??? Dopiero teraz to mówisz !!!! Gadać każdy umie !!!

Jak to na co czekam??!! Stary, ja na samym początku zadeklarowałem się że wydrukuję plakaty na imprezę tak jak to zrobiłem rok temu ale nikt nic w tym kierunku nie zrobił, sam siedzisz w poligrafii więc wiesz a może i nie wiesz bo robisz smycze i inne pierdułki że wydrukowanie 100 czy 200 plakatów B2 w kolorze, na ładnym papierze to koszt 250 PLN (koszt surowców bez zarobku drukarni) Więc nie pisz mi tu że ,,gadać każdy umie'' a poczytaj temat kilka stron do tyłu!!!

Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez GRU » 28 maja 2012, 10:58

Ja poprosiłem tylko o projekt nikogo nie prosiłem o zgodę na wykonanie projektu !!!! Było trzeba zrobić plakaty i się nikogo o zgodę nie pytać, takie jest moje zdanie i tyle !!! :) Ja tak zrobiłem i jest git....

P.S. – nie zdradzaj cen tak na przyszłość bo to trochę nie fachowe....

Pozdrawiam ....
GRU

Postprzez Lulka » 28 maja 2012, 11:03

Mazd Max napisał(a):
GRU napisał(a):

wydrukowanie 100 czy 200 plakatów B2 w kolorze, na ładnym papierze to koszt 250 PLN (koszt surowców bez zarobku drukarni)

przy posiadaniu 770 zł które trzeba wydać na mięso na grilla, i jakiekolwiek prezenty dla dzieci to 250 zł na plakaty to mega dużo... nic więc dziwnego że plakatów nie będzie ...

szkoda Krzysiu że nie przyjechałeś na spotkanie w miniony wtorek ... można by było coś na to poradzić razem z Shadowsami ... chociaż u nich zbiórka też nie wygląda wesoło ...
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Mazd Max » 28 maja 2012, 11:07

Nie mam czasu na zabawę w projekty, mogę tylko wydrukować. Poza tym usłyszałem od Andrzeja że za projekt trzeba zapłacić a kasy mało. Z drugiej strony grafik, który projektuje taki plakat i wie że do dla dzieci na szczytny cel a chce za to jeszcze kasę to ....uj nie grafik <dupa> <killer>

Lulka a czy ja mówiłem coś o zapłacie za plakaty??? Czy rok temu wziąłem choćby złotówkę?? :|
Ty chyba też dziś wstałaś lewą nogą :>

Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Lulka » 28 maja 2012, 11:28

Mazd Max napisał(a):Nie mam czasu na zabawę w projekty, mogę tylko wydrukować. Poza tym usłyszałem od Andrzeja że za projekt trzeba zapłacić a kasy mało. Z drugiej strony grafik, który projektuje taki plakat i wie że do dla dzieci na szczytny cel a chce za to jeszcze kasę to ....uj nie grafik <dupa> <killer>

Lulka a czy ja mówiłem coś o zapłacie za plakaty??? Czy rok temu wziąłem choćby złotówkę?? :|
Ty chyba też dziś wstałaś lewą nogą :>

w zeszłym roku nie wtrącałam się w finanse :)

teraz nie ma co płakać bo i tak na druk plakatów i rozwieszanie ich gdziekolwiek jest za późno....

teraz trzeba się skupić na tym co jest i co może być, co uda się jeszcze zrobić.

KRÓTKIE PODSUMOWANIE CO ZROBIONE A CO DO ZROBIENIA:

1. miejsce na imprezę- załatwione
2. sala na mecz- załatwiona
3. gadżety na "wecomepacki" – załatwione
4. grillman – załatwiony
5. Karola+ ścianka wspinaczkowa- załatwione
6. malowanie buziek- załatwione
7. środki czystościowe- ????????????
8. auto do malowania- załatwione
9. farbki do malowania auta- ?????????????????????
10. transport dzieciaków-????????????????????????
11. butla z helem- załatwiona, odbiorę ją w piątek
12. wata cukrowa- ?????????????????????????????
13. mięso na grila- ?????????????????????????
14. smyczki okolicznościowe- załatwione
15. reprezentacja MS na mecz- załatwione- pilotuje gromaciek
16. mx5 do wożenia dzieci- załatwione

o czymś zapomniałam? :D
Ostatnio edytowano 28 maja 2012, 11:54 przez Lulka, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez GRU » 28 maja 2012, 11:47

Mazd Max napisał(a):Ty chyba też dziś wstałaś lewą nogą

Ja wstałem na dwie nogi hahaha przy mojej wadze jest to wskazane !!!!

Zrobienie projekty na plakat na taka akcję dla grafika trawo by jakies 5-15 minit i mysle że nic by nie wzioł kasy.... MOżliwe że temat został przespany nie mi to oceniać....
GRU

Postprzez Szalotka » 28 maja 2012, 11:50

Lulka napisał(a):15. reprezentacja MS na mecz- ???????????????????????

Spokojnie. Wszyscy co grają są powiadomieni. Kto bedzie miał możliwość to się pojawi. Wiem jeszcze że turystycznie dwóch ludzi z Shadow chce dołączyć.
Szalotka

Postprzez mich553 » 28 maja 2012, 12:12

Witam jestmoże ktoś z okolic warszawa wawer jest tam hurtownia-magazyn farb może udało by się coś załatwić tam albo jakiś rabacik ja na chwilę jestem nie mobilny i nie mam jak podjechać osobiście :(
tu podaję link na allegro..
http://allegro.pl/farby-plakatowe-12-ko ... 61660.html
Forumowicz

Postprzez Lulka » 28 maja 2012, 12:43

skontaktowałam się z nimi :) dam znać jak uda mi się coś ustalić :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02