WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Również dzięki za spotkanie
Oj tak. Wczoraj to się uśmiałem konkretnie

Gib napisał(a):było jak zwykle śmiechowo.
Oj tak. Wczoraj to się uśmiałem konkretnie

-
Szalotka
To jak z najbliższym wtorkiem ?
Wedle prognozy na Wtorek (22.05.2012) grillowo się nie zapowiada.

Coś na praskiej stronie ?
Kolejnym spotem będzie pewnie Caffe66 (Wola) ze względu na zbliżający się dzień dziecka
Wedle prognozy na Wtorek (22.05.2012) grillowo się nie zapowiada.

Coś na praskiej stronie ?
Kolejnym spotem będzie pewnie Caffe66 (Wola) ze względu na zbliżający się dzień dziecka
-
Szalotka
A ja proponuję dwa kolejne spotkania zorganizować w Cafe66, żeby na pierwszym:
– dogadać z Shadows'ami szczegóły Uśmiechu Mazdy (kto, co i kiedy robi – wstępny zarys planu imprezy)
– ustalić jakimi będziemy dysponowali gadżetami (czy dajemy Dzieciakom wszystko w welcome packach, czy zostawiamy coś na nagrody za jakieś konkursy itp.)
a na kolejnym:
– podać godzinę spotkania i konkretną ilość aut i motorów, które będą jechały spod Domu Dziecka oraz uzgodnić szczegóły przejazdu itp.
– przy okazji wziąć od nich kaskę na zakupy (przelew od 29-go może iść dwa dni, więc nie bardzo wyobrażam sobie robienia zakupów na ostatnią chwilę...)
– dogadać z Shadows'ami szczegóły Uśmiechu Mazdy (kto, co i kiedy robi – wstępny zarys planu imprezy)
– ustalić jakimi będziemy dysponowali gadżetami (czy dajemy Dzieciakom wszystko w welcome packach, czy zostawiamy coś na nagrody za jakieś konkursy itp.)
a na kolejnym:
– podać godzinę spotkania i konkretną ilość aut i motorów, które będą jechały spod Domu Dziecka oraz uzgodnić szczegóły przejazdu itp.
– przy okazji wziąć od nich kaskę na zakupy (przelew od 29-go może iść dwa dni, więc nie bardzo wyobrażam sobie robienia zakupów na ostatnią chwilę...)
- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
29.05 będę w Zegrzu na szkoleniu to do was wpadnę na spota 
nell8 napisał(a):A ja proponuję dwa kolejne spotkania zorganizować w Cafe66, żeby na pierwszym:
a na kolejnym:
CZY KTOŚ W OGÓLE PRZECZYTAŁ MOJEGO POSTA

gromaciek napisał(a):Możemy zrobić spotkanie na Saskiej
22.05.2012
OSiR "Saska" – ul. Angorska 2 – parking
Mapka
Z uwagi na to że parking od ulicy Saskiej może być zajęty to wjeżdzajcie od Angorskiej. Jest tam duzo luzniej
Jeżeli spotkanie będzie koło 18 to też bym się chętnie z Wami spotkał
-
Maciej2190
Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
Spotkania z innymi klubami w tym samym dniu i godzinie to jest sprawa odrębna.
Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.
Spotykamy się o 20.00.
Info –> 1 post tematu.
Zapraszamy
Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.
Maciej2190 napisał(a):Jeżeli spotkanie będzie koło 18 to też bym się chętnie z Wami spotkał![]()
Spotykamy się o 20.00.
Info –> 1 post tematu.
Zapraszamy

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
Sorry Maćku, ale dlaczego tak podchodzisz do tematu w takim momencie

gromaciek napisał(a):Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.
Dla Ciebie na pewno wystarczy, sadząc po Twoim dotychczasowym zaangażowaniu w akcję "Uśmiech Mazdy", ale czy przez chwilę pomyślałas o tym, że to może być trochę za mało...
gromaciek napisał(a):Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
sorka Maciek, ale moim zdaniem nie wystarczy, bo akcja jest dalej w pieluchach i szczerze wątpię w jej powodzenie...ciągle dreptany w miejscu ... i mam wielkie obawy co do tego czy będziemy w stanie cokolwiek zakupić dla dzieciaków bo naprawdę wszystko jest jakoś leniwie załatwiane.. poza tym wiele spraw jest nie dogranych i nie zaplanowanych a przydałoby się mieć już jakiś ramo plan imprezy...
spotkania cykliczne mamy co wtorek ....a Dzień Dziecka tylko raz w roku ... znowu dochodzi do podziałów bo pewnie osoby mocniej zaangażowane w akcje dla dzieciaków pojada na spotkanie z motocyklistami...
nell8 napisał(a):gromaciek napisał(a):Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
Sorry Maćku, ale dlaczego tak podchodzisz do tematu w takim momencieWiększość z nas dobrze wie, że Shadowsi spotykają się akurat w tym samym dniu i godzinach, co my. Więc z uwagi na współnie prowadzoną akcję "Uśmiech Mazdy" zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie możemy się z nimi spotkać w celu dogadania paru spraw, a przy okazji zajęcia się sprawami MazdaSpeed'owymi – widzisz tu jakiś konflikt interesów, czy co?!
gromaciek napisał(a):Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.
Dla Ciebie na pewno wystarczy, sadząc po Twoim dotychczasowym zaangażowaniu w akcję "Uśmiech Mazdy", ale czy przez chwilę pomyślałas o tym, że to może być trochę za mało...
ja będę jutro w Cafe 66 żeby po dopinać pewne tematy ...
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulka napisał(a):ja będę jutro w Cafe 66 żeby po dopinać pewne tematy ... Nelka nie stresuj się damy radę ... i do zobaczenia w Cafe 66 jutro o 20
Lulu, spoczko, nie stresuję się
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Cieszę się, że będziesz w Cafe66 – ja też będę. A pozostałym życzę miłego MazdaSpeed'owego spota. Przecież na akcję "Uśmiechu Mazdy" mamy jeszcze mnóstwo czasu...